• Filtre
  Halate de baie Versace Logo Cotton Bathrobe Barbati Pijamale pentru Barbati - Halate de baie Versace Versace Logo Cotton Bathrobe Black Barbati (BM 10100099) - B-mall.ro
  VersaceVersace Logo Cotton Bathrobe
  2,596 Lei 3,515 Lei
  -26%
  Halate de baie Versace Cotton Bathrobe Barbati Pijamale pentru Barbati - Halate de baie Versace Versace Cotton Bathrobe White Barbati (BM 10100105) - B-mall.ro
  VersaceVersace Cotton Bathrobe
  2,596 Lei 3,515 Lei
  -26%
  Halate de baie Icon Bathrobe Barbati
  DSQUARED2Icon Bathrobe
  1,115 Lei 2,435 Lei
  -54%

  Pijamale barbatesti

  Dupa o zi obositoare, tot ceea ce va doriti este sa va relaxati si sa va incarcati bateriile pentru o noua zi. Este absolut firesc sa va doriti sa aveti parte de liniste, odihna si confort atunci cand ajungeti acasa. Atunci cand obligatiile cotidiene se incheie, urmeaza momentele noastre binemeritate de relaxare. Insa relaxarea adevarata este o arta care presupune rasfat si confort la superlativ. Boutique Mall va invita sa va bucurati de confort si relaxare deplina in intimitatea caminului dumneavoastra, purtand confectii de lux special proiectate pentru a fi purtate in interior.

  Atunci cand indatoririle ne ocupa cea mai mare parte din zi, timpul liber devine tot mai pretios. Cu Boutique Mall, acum va puteti bucura din plin de momentele dumneavoastra de relaxare. Atunci cand ajungem acasa, cu totii ne dorim sa lasam grijile cotidiene deoparte si sa ne bucuram de clipele binemeritate de odihna si rasfat. Iar pentru a va ajuta sa descoperiti confortul la superlativ, Boutique Mall va pune la dispozitie pijamale si haine de casa de lux de la cele mai mari nume ale industriei textile: Hugo Boss si Calvin Klein.

  Garderoba dumnevoastra de acasa este la fel de importanta ca si cea cu care va afisati in exterior. Tine de dumneavoastra sa va rasplatiti cum se cuvine munca si efortul depus zilnic la serviciu. Daca serviciul va impune o imagine plina de profesionalism si seriozitate, acasa veti regasi momentele de odihna, dar si de tandrete. Iar persoanele dragi merita tot ce e mai bun de la dumneavoastra. Pentru ei, alegeti sa aratati minunat si sa va simtiti minunat! De aceea Boutique Mall va invita sa va rasfatati zi de zi cu o doza binevenita de lux – chiar la dumneavoastra acasa.

  Alegeti pijamale si confectii de casa create de adevaratii specialisti in arta relaxarii – Life is Good, Tommy Bahama sau Diesel.  In plus, magazinul nostru va ofera transport gratuit la orice comanda. Bucurati-va din plin de momentele dumneavoastra de odihna – alegeti pijamale si confectii de casa de la Boutique Mall!