• Filtre

    Pijamale dama - Articole de firma

    Femeia moderna isi traieste adesea viata in ritm alert: serviciu, familie, obligatii casnice, viata sociala, etc. Pentru fiecare din aceste aspecte ale vietii noastre avem o garderoba atent aleasa: avem grija sa adoptam o tinuta plina de profesionalism la birou, o tinuta romantica atunci cand iesim la intalnire, una plina de sarm atunci cand iesim cu prietenele. Dar ce tinuta adoptam atunci cand ajungem acasa?

    Atunci cand obligatiile cotidiene se incheie, urmeaza momentele rare de relaxare si rasfat, in intimitatea caminului nostru. Insa cele mai multe dintre dumneavoastra nu-si petrec macar o secunda gandindu-se la ce vor purta odata ajunse acasa. Adesea, tinuta destinata momentelor noastre de odihna este total neglijata – multe femei poarta in casa hainele vechi, uzate, halate, rochii de casa sau pijamale vechi si ponosite. Boutique Mall va invita sa invatati arta de a va rasfata atunci cand sunteti acasa! Alegeti sa va relaxati in deplin confort si moliciune, sau sa reaprindeti flacara pasiunii in dormitor, alegand pijamale, rochii de seara si desuuri romantice si rafinate, de la branduri de lux precum Calvin Klein Underwear, Betsey Johnson, Juicy Couture, Tommy Hilfinger sau Bedhead.

    Cu Boutique Mall, acum va puteti bucura din plin de momentele dumneavoastra de relaxare si odihna! Atunci cand ajungem acasa, cu totii ne dorim sa ne destindem si sa ne incarcam bateriile pentru o noua zi plina de activitati. Iar noi stim ca relaxarea completa este o adevarata arta. Multi dintre dumneavoastra nu considera poate necesar sa investeasca in confectii de casa de lux, in pijamale confortabile si luxoase sau in halate moi si pufoase. Insa noi consideram ca tocmai acele momente perfecte de confort si rasfat de acasa vor rasplatiti munca si efortul depus pe tot parcursul zilei. Invatati sa va relaxati trupul si sa va rasfatati sufletul purtand confectii luxoase si confortabile – numai asa veti asocia caminul cu momentele cele mai placute ale zilei.

    Fie ca va doriti o pijama noua si incredibil de moale si de comoda, un halat pufos care sa va invaluie in relaxare sau o camasa de noapte sexy si provocatoare – Boutique Mall va invita sa va rasfatati zi de zi cu o doza binevenita de lux – chiar la dumneavoastra acasa. Alegeti confectii create de adevarati specialisti in arta rasfatului: Cosabella, Natori, P.J. Salvage. In plus, va veti bucura sa aflati ca Boutique Mall va ofera transport gratuit la orice comanda. Bucurati-va din plin de momentele dumneavoastra de odihna – alegeti pijamale si confectii de casa de la Boutique Mall!