• Genti pentru Baieti
  51 produse
 • Filtre
  Rucsacuri Marc Jacobs Baieti

  Marc JacobsMarc Jacobs

  502 Lei 540 Lei
  -7%
  Rucsacuri Kotora backpack Baieti

  KenzoKotora backpack

  821 Lei
  Nou
  Rucsacuri Kotora backpack Baieti

  KenzoKotora backpack

  821 Lei
  Nou
  Rucsacuri Academy Portable Baieti

  PUMAAcademy Portable

  57 Lei 63 Lei
  -10%
  Rucsacuri Academy Portable Baieti

  PUMAAcademy Portable

  57 Lei 63 Lei
  -10%
  Rucsacuri At Grip Bag Baieti

  PUMAAt Grip Bag

  157 Lei
  Rucsacuri Heritage Baieti

  NikeHeritage

  130 Lei
  Rucsacuri Chloè Bags.. Black Baieti

  ChloeChloè Bags.. Black

  2,342 Lei
  Nou

  Genti Baieti

  Conceptul de genti s-a transformat de-a lungul timpului dintr-o necesitate comuna a vietii zilnice intr-una speciala, unde conteaza calitatea si aspectul de fashion. In jurul hainelor si al pantofilor s-a creat o adevarata pasiune din partea iubitorilor de moda, a colectionarilor, acestia reusind sa vizualizeze un simplu accesoriu ca o piesa moderna ce poate asorta tinute sofisticate sau poate deveni centrul unei intregi tinute.

  In cautarea de genti baieti se regasesc criterii specifice care ajuta la achizitionarea lor. Calitatea este una din prioritati, urmata de aspect  si de pretul produsului. In magazinul Boutique Mall veti gasi modele barbatesti de incaltaminte si imbracaminte de diferite tipuri sau accesorii pentru diferite ocazii. Orice produs din magazinul B-mall poate deveni un cadou deosebit si apreciat de cei din jur. Categoriile noastre de genti barbatesti sunt diverse, lucru care iti face cumparaturile mai usoare, reusind sa gasesti intr-un singur loc zeci de lucruri de care ai nevoie.

  In categoria genti pentru baieti vei gasi de-a lungul timpului diferite oferte de achizitionare la preturi speciale. Orice stil personal pentru  baieti se poate regasi in produsele B-mall, acestea facand parte dintr-o selectie cu colectii recente.

  De asemenea, ai la dispozitie un numar de contact pentru a lua legatura cu specialistii Boutique Mall care te vor sfatui in a face alegerea potrivita.