Despre noi

BoutiqueMall este un magazin online cu o oferta generoasa de branduri producatoare a mii de produse. Apreciem pasiunea clientilor nostri pentru cumparaturile de calitate, asa ca am creat pasii necesari pentru o experienta de shopping ideala. Astfel, pe B-mall.ro vei gasi un catalog detaliat al marcilor existente precum si zeci de categorii specifice de produse, pentru a gasi mai simplu ce iti doresti! B-mall este locul pasionatilor de shopping online si al celor care adora sa detina produse ale brandurilor internationale in garderoba proprie!

In cadrul fiecarei categorii vei gasi haine pentru orice ocazie, un numar remarcabil de modele de incaltaminte cat si accesorii, toate pentru femei, barbati sau copii. In cadrul fiecarei categorii, al fiecarui brand sau al fiecarui produs, vei gasi informatii care te pot ajuta sa te documentezi pentru achizitionarea produselor.

Boutique Mall poate fi locul ideal din care poti alege cadouri pentru cei dragi, personalul nostru fiind atent la intrebarile pe care le ai referitoare la un produs anume. Un alt ajutor in documentarea ta poate fi blogul B-mall, de unde poti afla diverse informatii si tendinte vestimentare!

Te asteptam la bordul magazinului nostru pentru a face alegerile cele mai bune in materie de shopping online! Boutique Mall ofera transportul la doar 10 pentru Bucuresti sau 15 lei pentru restul tarii , indiferent de valoarea comenzii.

S.C. BOUTIQUE MALL S.R.L.
CIF: RO29479700
J40/15220/21.12.2011