Produse Alexander McQueen in Romania

Rochii Alexander McQueen Dress
Alexander McQueen

Dress

10,033 Lei 4,605 Lei
-54%
Camasi Alexander McQueen Poplin Shirt
Alexander McQueen

Poplin Shirt

3,847 Lei 1,927 Lei
-50%
Bluze Alexander McQueen Poppy Sweatshirt
Alexander McQueen

Poppy Sweatshirt

4,234 Lei 2,121 Lei
-50%
Rochii Alexander McQueen Crepe Dress
Alexander McQueen

Crepe Dress

5,780 Lei 4,422 Lei
-23%
Geci Alexander McQueen Knit Jacket
Alexander McQueen

Knit Jacket

5,780 Lei 2,896 Lei
-50%
Rochii Alexander McQueen Dress
Alexander McQueen

Dress

10,033 Lei 4,605 Lei
-54%
Pantaloni Alexander McQueen Trousers
Alexander McQueen

Trousers

9,646 Lei 4,428 Lei
-54%
Tricouri Alexander McQueen Polo Collar
Alexander McQueen

Polo Collar

2,256 Lei 1,073 Lei
-52%
Rochii Alexander McQueen Crepe Dress
Alexander McQueen

Crepe Dress

5,780 Lei 4,422 Lei
-23%
  • 1
  • 2

Despre Alexander McQueen

Pierde-te intr-o lume a luxului si a incantarii cu eleganta atractiva a creatiilor Alexander McQueen. O inexplicabila senzatie de uimire si o intensitate stranie sunt sentimentele produse de un pantof, geanta, esarfa, haina sau accesoriu Alexander McQueen care este in mod misterios ceva magic.

Alexander McQueen este un maestru in mitologia  actului creativ. Atentia sa asupra detaliului este precum cea a unui chirug. Designurile sale indraznete si croiala superba aducand la viata dorinte adanci si ascunse in creatiile sale originale  de geniu. Este ceva obscur, frumos si inexplicabil in legatura cu misteriosul magnetism al unei creatii Alexander McQueen. McQueen s-a nascut la Londra, pe 17 Martie 1969 fiind cel mai mic dintre fratii sai. A abandonat scoala la varsta de 16 ani si i s-a oferit imediat sa fie ucenic la o scoala de moda, continuand sa lucreze in mai multe locatii pana in 1994 cand se intoarce la Londra si termina masterul in Fashion Design. De la momentul terminarii universitatii, Alexander McQueen devine unul dintre cei mai renumiti si mai respectati creatori de moda din lume. Colectiile uimitoare Alexander McQueen cuprind incaltaminte, genti, cravate, ochelari de soare, curele, esarfe, portofele, brelocuri, bijuterii si de asemenea cele 2 linii McQueen pentru femei si  McQ pentru barbati.

Colectia de imbracaminte, incaltaminte, genti, curele, ochelarii de soare, portofele, esarfe, cravate, bijuterii si brelocuri Alexander McQueen sunt cunoscute atat pentru puterea lor emotionala si energia pura cat si pentru natura romantica dar contemporana a designului. Parte integranta a culturii  Alexander McQueen este juxtapunerea elementelor contrastante: fragilitate si putere, traditie si modernism, fluiditate si stagnare. Colectiile sale de incaltaminte, imbracaminte, genti, esarfe  si accesorii expun un punct de vedere emotional chiar pasional. Colectiile Alexander McQueen proiecteaza un respect porfund pentru artele frumoase si pentru traditia maiestriei. Colectiile de imbracaminte, incaltaminte, genti, portofele, esarfe, curele, brelocuri, butoni si cravate Alexander McQueen combina cunostinte profunde de croitorie englezeasca, croiala frantuzeasca tipica unui atelier Haute Couture si finisajul impecabil tipic stilului italian.  

Sarah Burton  este acum directorul de creatie pentru Alexander McQueen. Ea va continua sa produca creatii inspirate de viziunea si  dorintele lui Alexander McQueen.