Produse Alexander McQueen in Romania

Tricouri Alexander McQueen Skull T-Shirt*
Alexander McQueen

Skull T-Shirt*

1,639 Lei 702 Lei
-57%
Geci Alexander McQueen Virgin Wool Coat
Alexander McQueen

Virgin Wool Coat

13,559 Lei 5,317 Lei
-61%
Pulovere Alexander McQueen Cashmere Pullover
Alexander McQueen

Cashmere Pullover

5,267 Lei 2,259 Lei
-57%
Tricouri Alexander McQueen Silk T-shirt
Alexander McQueen

Silk T-shirt

3,364 Lei 1,501 Lei
-55%
Pulovere Alexander McQueen Cashmere Pullover
Alexander McQueen

Cashmere Pullover

4,724 Lei 2,026 Lei
-57%
Pulovere Alexander McQueen Cashmere Pullover
Alexander McQueen

Cashmere Pullover

5,267 Lei 2,259 Lei
-57%
Rochii Alexander McQueen Crepe Dress
Alexander McQueen

Crepe Dress

5,832 Lei 3,546 Lei
-39%
Genti de Mana Alexander McQueen Leather Handbag
Alexander McQueen

Leather Handbag

9,855 Lei 4,638 Lei
-53%
Tricouri Alexander McQueen Skull T-Shirt
Alexander McQueen

Skull T-Shirt

1,639 Lei 1,290 Lei
-21%
Genti de Laptop & Serviete Alexander McQueen A4 Zip Pouch
Alexander McQueen

A4 Zip Pouch

3,101 Lei 2,605 Lei
-16%
  • 1
  • 2
  • ..
  • 4

Despre Alexander McQueen

Pierde-te intr-o lume a luxului si a incantarii cu eleganta atractiva a creatiilor Alexander McQueen. O inexplicabila senzatie de uimire si o intensitate stranie sunt sentimentele produse de un pantof, geanta, esarfa, haina sau accesoriu Alexander McQueen care este in mod misterios ceva magic.

Alexander McQueen este un maestru in mitologia  actului creativ. Atentia sa asupra detaliului este precum cea a unui chirug. Designurile sale indraznete si croiala superba aducand la viata dorinte adanci si ascunse in creatiile sale originale  de geniu. Este ceva obscur, frumos si inexplicabil in legatura cu misteriosul magnetism al unei creatii Alexander McQueen. McQueen s-a nascut la Londra, pe 17 Martie 1969 fiind cel mai mic dintre fratii sai. A abandonat scoala la varsta de 16 ani si i s-a oferit imediat sa fie ucenic la o scoala de moda, continuand sa lucreze in mai multe locatii pana in 1994 cand se intoarce la Londra si termina masterul in Fashion Design. De la momentul terminarii universitatii, Alexander McQueen devine unul dintre cei mai renumiti si mai respectati creatori de moda din lume. Colectiile uimitoare Alexander McQueen cuprind incaltaminte, genti, cravate, ochelari de soare, curele, esarfe, portofele, brelocuri, bijuterii si de asemenea cele 2 linii McQueen pentru femei si  McQ pentru barbati.

Colectia de imbracaminte, incaltaminte, genti, curele, ochelarii de soare, portofele, esarfe, cravate, bijuterii si brelocuri Alexander McQueen sunt cunoscute atat pentru puterea lor emotionala si energia pura cat si pentru natura romantica dar contemporana a designului. Parte integranta a culturii  Alexander McQueen este juxtapunerea elementelor contrastante: fragilitate si putere, traditie si modernism, fluiditate si stagnare. Colectiile sale de incaltaminte, imbracaminte, genti, esarfe  si accesorii expun un punct de vedere emotional chiar pasional. Colectiile Alexander McQueen proiecteaza un respect porfund pentru artele frumoase si pentru traditia maiestriei. Colectiile de imbracaminte, incaltaminte, genti, portofele, esarfe, curele, brelocuri, butoni si cravate Alexander McQueen combina cunostinte profunde de croitorie englezeasca, croiala frantuzeasca tipica unui atelier Haute Couture si finisajul impecabil tipic stilului italian.  

Sarah Burton  este acum directorul de creatie pentru Alexander McQueen. Ea va continua sa produca creatii inspirate de viziunea si  dorintele lui Alexander McQueen.