Produse Alexander McQueen in Romania

Filtre
Cizme lungi Alexander McQueen 11cm Leather Boots*
Alexander McQueen

11cm Leather Boots*

2,899 Lei 2,040 Lei
-30%
Sneakers Alexander McQueen Oversize Sneakers*
Alexander McQueen

Oversize Sneakers*

3,433 Lei 2,937 Lei
-14%
Bijuterii Alexander McQueen Skull Brecelet*
Alexander McQueen

Skull Brecelet*

1,564 Lei 1,064 Lei
-32%
Sneakers Alexander McQueen Oversize Sneaker*
Alexander McQueen

Oversize Sneaker*

2,279 Lei 1,857 Lei
-19%
Sandale fara toc Alexander McQueen Leather Studded Sandals
Alexander McQueen

Leather Studded Sandals

2,399 Lei 2,159 Lei
-10%
Botine Alexander McQueen leather ankle boot
Alexander McQueen

leather ankle boot

3,285 Lei 2,956 Lei
-10%
Mocasini Alexander McQueen leather loafer
Alexander McQueen

leather loafer

2,067 Lei 1,860 Lei
-10%
Botine Alexander McQueen Boots with Buckle
Alexander McQueen

Boots with Buckle

3,838 Lei 3,454 Lei
-10%
Botine Alexander McQueen Studded Booties
Alexander McQueen

Studded Booties

4,001 Lei 3,789 Lei
-5%
Pulovere casual Alexander McQueen Rose Print Sweatshirt
Alexander McQueen

Rose Print Sweatshirt

1,980 Lei 1,836 Lei
-7%
Pulovere casual Alexander McQueen Skull Logo Pull
Alexander McQueen

Skull Logo Pull

2,731 Lei 2,458 Lei
-10%
Pantaloni Alexander McQueen Zip Joggers
Alexander McQueen

Zip Joggers

1,909 Lei 1,718 Lei
-10%
Pantaloni Alexander McQueen Logo Joggers
Alexander McQueen

Logo Joggers

2,748 Lei 2,548 Lei
-7%
Rochii casual Alexander McQueen Longuette Dress
Alexander McQueen

Longuette Dress

5,156 Lei 4,641 Lei
-10%

Despre Alexander McQueen

Pierde-te intr-o lume a luxului si a incantarii cu eleganta atractiva a creatiilor Alexander McQueen. O inexplicabila senzatie de uimire si o intensitate stranie sunt sentimentele produse de un pantof, geanta, esarfa, haina sau accesoriu Alexander McQueen care este in mod misterios ceva magic.

Alexander McQueen este un maestru in mitologia  actului creativ. Atentia sa asupra detaliului este precum cea a unui chirug. Designurile sale indraznete si croiala superba aducand la viata dorinte adanci si ascunse in creatiile sale originale  de geniu. Este ceva obscur, frumos si inexplicabil in legatura cu misteriosul magnetism al unei creatii Alexander McQueen. McQueen s-a nascut la Londra, pe 17 Martie 1969 fiind cel mai mic dintre fratii sai. A abandonat scoala la varsta de 16 ani si i s-a oferit imediat sa fie ucenic la o scoala de moda, continuand sa lucreze in mai multe locatii pana in 1994 cand se intoarce la Londra si termina masterul in Fashion Design. De la momentul terminarii universitatii, Alexander McQueen devine unul dintre cei mai renumiti si mai respectati creatori de moda din lume. Colectiile uimitoare Alexander McQueen cuprind incaltaminte, genti, cravate, ochelari de soare, curele, esarfe, portofele, brelocuri, bijuterii si de asemenea cele 2 linii McQueen pentru femei si  McQ pentru barbati.

Colectia de imbracaminte, incaltaminte, genti, curele, ochelarii de soare, portofele, esarfe, cravate, bijuterii si brelocuri Alexander McQueen sunt cunoscute atat pentru puterea lor emotionala si energia pura cat si pentru natura romantica dar contemporana a designului. Parte integranta a culturii  Alexander McQueen este juxtapunerea elementelor contrastante: fragilitate si putere, traditie si modernism, fluiditate si stagnare. Colectiile sale de incaltaminte, imbracaminte, genti, esarfe  si accesorii expun un punct de vedere emotional chiar pasional. Colectiile Alexander McQueen proiecteaza un respect porfund pentru artele frumoase si pentru traditia maiestriei. Colectiile de imbracaminte, incaltaminte, genti, portofele, esarfe, curele, brelocuri, butoni si cravate Alexander McQueen combina cunostinte profunde de croitorie englezeasca, croiala frantuzeasca tipica unui atelier Haute Couture si finisajul impecabil tipic stilului italian.  

Sarah Burton  este acum directorul de creatie pentru Alexander McQueen. Ea va continua sa produca creatii inspirate de viziunea si  dorintele lui Alexander McQueen.