Politica de confidentialitate

 

Va multumim pentru accesarea www.b-mall.ro by Boutique Mall si gestionat de S.C. Boutique Mall S.R.L.. Noi respectam confidentialitatea datelor dvs. si dorim sa protejam informatiile personale. Pentru a afla mai multe va rugam sa cititi urmatoarea politica de confidentialitate.

Aceasta politica de confidentialitate explica modul in care vom colecta, folosi si (in anumite conditii) dezvalui) informatiile dvs. personale. Aceasta politica de confidentialitate explica, de asemenea, masurile pe care le-am luat pentru a asigura informatiile persoanle. In cele din urma, aceasta politica de confidentialitate explica optiunile dvs. in ceea ce priveste colectarea, utilizarea si divulgarea informatiilor persoanel. Prin vizitarea magazinului online www.b-mall.ro, direct sau prin intermediul altui site, sunteti de accord cu practicile descries in aceasta Politica.

Aceasta politica de confidentialitate se aplica site-ului. Aceasta politica de confidentialitate nu se aplica in mod necesar pentru orice colectie offline de informatii personale. Boutique Mall nu este responsabil pentru continutul sau practicile de confidentialitate pe orice alt website ce nu este gestionat de S.C. Boutique Mall S.R.L. la care conduc link-uri din aceste website.

 
COLECTAREA SI FOLOSIREA DE INFORMATII

1.              COLECTARAE DE INFORMATII

Boutique Mall colecteaza informatii de la dvs. in mai multe moduri, diferite, prin intermediul acestui website. Un scop in colectarea de informatii personale este de a oferi servicii, eficiente, semnificative si personalizate. De exemplu, putem folosi informatiile dvs. persoanale pentru a:

a.     Actualize website-ul si pentru a facilita navigarea si accesul la informatii;

b.      Va ajuta sa gasiti mult mai rapid, informatiile, produsele si serviciile necesarel

c.     Ajuta magazinul online Boutique Mall sa creeze cel mai relevant continut pentru dvs.;

d.     va atentiona de noile informatii, produse si servicii pe care le oferim.

Inregistrare si comanda. Inainte de a utiliza anumite functionalitate a magazinului online Boutique Mall sau orice comanda de produse, trebuie sa completati un formular de inregistrare. In timpul inregistrarii, vi se va solicita sa furnizati anumite informatii cu character personal cum ar fi, nume, prenume, adresa de facturare, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail, CNP, serie de bulletin. Aceste tipuri de informatii personale sunt utilizate in scopuri de facturare, pentru a indeplini comenzile dvs. online, pentru a putea comunica si pentru scopuri interne de marketing (ex. Newsletter). Daca vom intalni o problema in momentul procesarii comnezi, vom folosi datele dvs. personale pentru a va contacta.

Adresele de e-mail. Mai multe locatii ale website-ului www.b-mall.ro va permit sa introduceti adresa de e-mail pentru mai multe scopuri: in momentul in care exista un concurs, newsletter, pentru a ne solicita cand adaugam un brand nou, produse noi, stiluri noi. Participarea dvs. la concursuri este complet voluntara deci aveti posibilitatea sa alegeti sa participiati sis a dezvaluiti informatii noi. Boutique Mall isi rezerva dreptul de a posta pe site numele si orasele castigatorilor.

Log Files. Pentru cele mai multe website-uri, serverele recunosc in mod automat URL-ul de internet de la care s-a accesat. Putem de asemenea sa efectuam o baza de date cu IP-urile de la care ati accesat magazinul online Boutique Mall, furnizorul de servicii de internet, data si ora. Adresa de IP poate indica locatia computerului de pe internet.

Varsta. Boutique Mall respecta confidentialitatea datelor pntru copii. Colectam fara stiinta si fara voia noastra informatii personale de la copii cu varsta de sub 13 ani. In sectiunea de Termeni si Conditii, declarati si garantati ca aveti peste 18 ani sau folositi website-ul sub supravegherea unui parinte sau a unui ingrijitor. Daca aveti varsta de sub 13 ani, va rugam sa nu ne prezentati nicio informative cu character personal si sa rugati un parinte sau tutore pentru a va ajuta.

Review-uri la produse. www.b-mall.ro permite optiunea de a posta pareri, opinii, recenzii despre produse. Pentru a posta un comentariu, este nevoie sa va inregistrati si sa fiti logat in cont. De asemenea, orice alte informatii personale pe care le prezentati in comentariu, vor putea fi citite sau utilizate de catre alti vizitatori ai magazinului online Boutique Mall. Nu suntem responsabili pentru orice informatii personale pe care doriti sa le postati, ca parte din opinia dvs.. Boutique Mall este de parere ca puteti oricand posta un comentariu util fara a dezvalui o informatie cu caracter personal.

 

2.              UTILIZAREA SI PREZENTAREA INFORMATIILOR

Uz intern. Boutique Mall foloseste informatiile personale pentru a procesa comanda si pentru a oferii servicii clientilor. Putem folosi intern informatiile dvs. personale pentru a imbunatati continutul si aspectul magazinului online (inclusive produsele noastre de marketing si produsele pentru dvs.) cat si pentru a determina informatii de piata generale despre vizitatorii Boutique Mall.

Comunicarea cu dvs.. Boutique Mall va folosi informatiile dvs. personale pentru a va comunica informatii despre website, comenzi, livrari. De asemenea, Boutique Mall va trimite un e-mail de confirmare atunci cand va inregistrati pe www.b-mall.ro. Boutique Mall va permite intotdeauna dezabonarea la e-mailurile viitoare. Nu veti putea niciodata renunta la e-mailurile prin care sunteti anuntat de confirmarea, procesarea, livrarea comenzilor dvs.

Utilizare externa. Dorim sa va oferim servicii excelente si o larga varietate de produse. Boutique Mall nu vinde, nu inciriaza si nu divulga in alt mod informatiile dvs. personale sau financiare catre alte persoane sau entitate juridical decat cu exceptia:

a.     la fel ca majoritatea comerciantilor cu amanuntul pe internet, vom folosi uneori alte entitati juridice pentru a indeplini functii specifice in numele nostru. Boutique Mall va dezvalui anumite informatii personale in scopul de a ajuta terta persoana sa efectueze serviciul oferit. De exemplu in scopul de a va livra produsele dorite, Boutique Mall, va trebui sa impartaseasca anumite informatii persoanele precum nume, prenume, adresa, aderesa de e-mail, telefon. Feedback-ul dvs. este foarte important. De aceea asteptam oricand parerile dvs. legate de furnizorii cu care colaboram pentru serviciile de transport.

b.     Boutique Mall nu va vinde si/sau inchiria niciodata informatiile de indentificare personala altor companii ca parte din cursul de comert.

c.     Boutique Mall poate partaja informatii non-personale (cum ar fi numarul de vizitatori pe zi, intr-o anumita pagina, sau valoarea unei anumite comenzi plasata la o anumita data) cu terte parti, cum ar fi parteneri de publicitate. Aceste informatii nu va identifica personal sau direct.

 
 
COLECTAREA SI FOLOSIREA DE INFORMATII

Dupa cum va puteti astepta, majoritatea informatiilor pe care le colectam sunt obtinute prin intermediul www.b-mall.ro, iar aceasta politica de confidentialitate se aplica doar informatiilor colectate online. De asemenea, Boutique Mall colecteaza informatii cu caracter personal si offline (nu fac obiectul acestei politici de confidentialitate) pentru care deasemenea va incerca sa faca tot posibilul sa pastreze confidentialitatea lor. Un bun exemplu sunt convorbirile telefonice prin care ne puteti solicita plasarea unei comenzi. Atunci cand utilizatorul va solicita acest lucrui, Boutique Mall va solicita informatii cu caracter personal stricte pentru efectuarea comenzii. Asa cum este mentionat mai sus, se vor face toate eforturile pentru a securiza toate informatiile personale colectate offline.