Termeni si conditii

Prezentul regulament reprezinta Termenii si Condițiile de utilizare ale site-ului www.b-mall.ro.

Orice comanda plasata pe acest site trebuie sa fie de acord cu prezentul Regulament.

Orice comanda va fi realizata in conformitate cu acest Regulament si cu legislatia aplicabila in vigoare.

1. Introducere

Termenii si Conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. Boutique Mall S.R.L., prin intermediul Magazinului virtual Boutique Mall (www.b-mall.ro) catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al Partilor.

Prezentul Regulament se adreseaza tuturor utilizatorilor Magazinului si stabileste principiile de efectuare a inregistrarilor si de utilizare a contului de Magazin, principiile de rezervare pe cale electronica a bunurilor disponibile in Magazin, de plasare de comenzi pe site-ul Magazinului precum si principiul incheierii contractelor de vanzare a bunurilor.

Poate accesa Regulamentul orice utilizator al Magazinului, in orice moment, "dand click” pe link-ul „Termeni si Conditii” aflat pe pagina de web a magazinului.

Bunurile din Magazin sunt prezentate în mod amanuntit. Pe pagina de web se afla informaţii detaliate despre proprietatile Bunurilor, pretul acestora, materialul din care sunt realizate etc.

Fotografiile şi prezentarile produselor oferite au drept scop prezentarea acelor modele de Bunuri concret indicate de acestea.

2. Definitii

Termeni:
 • Cumparator - persoana fizica/juridica ce efectueaza o Comanda;
 • Vanzator - S.C Boutique Mall S.R.L – prin magazinul online Boutique Mall. Nr. de inregistrare Registrul Comertului, CIF 29479700, J40/15220/21.12.2011.
 • Bunuri - orice produs din magazinul online Boutique Mall, mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.
 • Comanda - acordul dintre Vanzator si Cumparator, de regula sub format electronic (e-mail), prin care Boutique Mall livreaza Bunurile, iar Cumparatorul plateste contravaloarea Bunurilor.
 • Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.
 • Drepturile de proprietate intelectuala (DPI) – dreptul/drepturi de autor, drepturi de baza de date, drepturi de proprietate, drepturi de model, marci inregistrate, precum si drepturi imateriale.
 • Specificatii - toate specificatiile Bunurilor conform Comenzii.
 • Termen de livrare - termenul de livrare este specificat pentru fiecare produs. Acesta este estimativ. Durata de livrare se poate prelungi cu pana la 14 zile. In cazul in care apar intarzieri de livrare, clientul va fi anuntat prin email sau telefon.

3. Documente contractuale

Conditia inceperii utilizarii Magazinului este cunoasterea acestui Regulament si acceptarea sa.

Prin procesarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.b-mall.ro, Cumparatorul este de accord cu Termenii si Conditiile magazinului online Boutique Mall. Acceptarea comenzii de catre Boutique Mall se considera finalizata in momentul confirmarii verbal a disponibilitatii produsului. Orice comanda neconfirmata de catre Boutique Mall nu va avea valoarea unui Contract.

Informatiile furnizate de Client in timpul plasarii comenzii trebuie sa fie reale, actuale si exacte. Boutique Mall isi rezerva dreptul de a refuza realizarea comenzii, in cazul cand datele furnizate nu sunt suficient de exacte si fac imposibila realizarea comenzii, mai exact, nu permit predarea corespunzatoare a produselor. Inainte de a refuza realizarea comenzii Boutique Mall va incerca sa il contacteze pe Cumparator pentru a stabili ce date sunt necesare pentru a face posibila realizarea acesteia.

4. FOLOSIREA WEBSITE-ULUI: www.b-mall.ro

Cumparatorul declara si garanteaza ca are peste 18 ani sau in cazul in care utilizeaza website-ul www.b-mall.ro este insotit de un parinte sau ingrijitor. Sub rezerva Termenilor si Conditiilor Boutique Mall, acordam dreptul limitat, revocabil, non-transferabil si non-exclusiv, de a utiliza magazinul online, afisandu-l in browser-ul dvs. numai in scopul de a face cumparaturi in scopuri personale si nu pentru orice utilizare comerciala, sau in numele unei terte persoane, cu exceptia celor autorizate in mod expres, in scris, de catre Boutique Mall.

Cu exceptia cazurilor permise in paragraful de mai sus, nu aveti dreptul de a reproduce, distribui, afisa, vinde, inchiria, transmite, crea lucrari derivate din, traduce, modifica, inversa, dezasambla, decomplia sau de a exploata in alt mod acest website sau orice portiune a acestuia cu exceptia cazului in care acest lucru a fost permis in scris de catre Boutique Mall. Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca in scop comercial niciuna din informatiile furinizate in magazinul online www.b-mall.ro, sau de a utiliza in orice alt fel website-ul in beneficiul unei alte inteprinderi cu exceptia cazurilor autorizate de Boutique Mall. Ne rezervam dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, si/sau anula comenzi, fara nicio limitare, daca consideram ca prin comportamentul clientului se incalca legislatia in vigoare sau este daunatoare pentru interesele noastre.

Utilizatorul nu trebuie sa incarce, distribuie, publice prin intermediul acestui website orice continut, informatii sau alte material care:

 1. (ar) incalca drepturile de autor, brevete, marci comerciale, marcile de serviciu, secrete comerciale, sau alte drepturi de proprietate ale unei persoane;
 2. este calomnitar, amenintator, defaimator, obscene, indecent, pornographic, sau ar putea da nastere la orice raspundere civila sau penala in conformitate cu legislatia Romaniei;
 3. include bug-uri, virusi, viermi, cai troieni sau alte coduri daunatoare.

Veti seta un user si o parola pentru a utiliza anumite parti ale acestui website. De fiecare data cand utilizati user-ul si parola de identificare, se vor considera a fi autorizate sa acceseze si sa utilizeze www.b-mall.ro, intr-o maniera consecventa cu Termenii si Conditiile din prezentul acord, si nu avem obligatia de a investiga autorizatiile sau sursa de acces si utilizare a website-ului. Veti fi singurul responsabil pentru accesul si utilizarea website-ului Boutique Mall, de catre oricine care ar putea folosi Userul si Parola dvs., cu sau fara consimtamant. Sunteti singurul responsabil pentru protejarea securitatii si confidentialitatii parolei si userului de indentificare atribuite dvs. de Boutique Mall. In cazul in care constatati ca userul si parola dvs. sunt folosite de orice alta persoana, va rugam sa ne contactati de urgenta.

Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

5. Facturare - Plata

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.b-mall.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri vandute de Boutique Mall, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau la cerere prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

6. Garantii

Perioada de garantie a unui produs este reglementata de OUG 140/2021 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

In cazul in care bunul achizitionat este insotit de garantie, aceasta este valabila timp de 30 de zile de la data intrarii in posesie a produsului.

Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

 1. Produsul sa fi fost cumparat de la www.b-mall.ro si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
 2. Sa respecte instructiunile de folosire si intretinere si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;

Cauze de pierdere a garantiei:

 1. Avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificari ale produsului;
 2. Defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, intretinere, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;
 3. Deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;
 4. Inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;
 5. Distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.

Vanzatorul este raspunzator fata de consumator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul cand au fost livrate produsele, potrivit OUG 140/2021. Astfel, consumatorul are trei posibilitati, acestea urmandu-se in ordinea in care sunt prezentate mai jos:

 1. Repararea produsului;
 2. Inlocuirea produsului
 3. Reducerea corespunzatoare a pretului sau restituirea sumei de bani aferenta

7. Returnarea produselor

Cumparatorul – consumator, asa cum este definit conform normelor in vigoare, are dreptul de a se retrage din contractul de vanzare fara a indica motivul, pe baza dispozitiilor legale si a principiilor de mai jos.

Termenul de retragere din contractul de vanzare a Bunurilor expira dupa implinirea a 14 zile de la data cand Cumparatorul a intrat in posesia Bunurilor sau cand o a treia persoana, alta decat transportatorul, indicata de catre Cumparator, a intrat în posesia Bunurilor.

Cumparatorii pot folosi modelul de formular de retur din contract care vi se pune la dispozitie pe website accesand contul de client.

Cumparatorului i se va restitui contravaloarea comenzii, inclusiv taxa de livrare a standard a comenzii de 10-15 lei, insa excluzand contravaloarea optiunii "deschidere colet” la livrare sau a taxei de "livrare express” cerute de client.

Daca clientul decide returnarea comenzii prin intermediul firmei de curierat puse la dispozitie de catre Vanzator, i se va retine suma de 15 lei pentru fiecare produs/comanda returnata. Mai multe informatii regasiti pe pagina de "RETUR PRODUS”.

Boutique Mall isi rezerva dreptul de a restitui partial suma aferenta unui produs returnat in cazul in care acesta nu a fost ambalat corespunzator ori in cazul in care un produs a fost purtat. Cuantumul taxei de deteriorare va fi stabilit ulterior primirii si examinarii produsului si comunicat clientului. In lipsa acordului scris al clientului, suma stabilita in urma examinarii nu va putea fi restituita.

8. Review-uri si comentarii

Cu exceptia cazului in care se prevede altfel, in alta parte, in prezentul acord sau pe website, informatiile, tehnicile, ideile, intrebarile, comentariile, sugestiile trimise sau postate pe www.b-mall.ro, vor fi tratate ca neconfidentiale si vom avea dreptul, irevocabil si transferabil de a utiliza, copia, distribui, afisa, publica, vinde, inchiria, efectua, transmite, adapta, crea lucrari derivate, prin orice mijloace si in orice forma, de a traduce, modifica, inversa, dezasambla. Toate din cele enumerate mai sus devin automat proprietatea unica si exclusiva Boutique Mall si nu vor fi niciodata returnate dumneavoastra.

In plus fata de drepturile aplicabile mai sus, utilizatorul nu trebuie sa foloseasca o adresa de e-mail falsa, pretinzand ca este altcineva pentru a induce in eroare. Boutique Mall are dreptul, dar nu este obligat, sa stearga sau sa editeze orice continut trimis (inclusiv comentarii sau opinii) pentru orice motiv.

9. Proprietatea intelectuala

Textul, grafica, butoanele, icoanele, imaginile, clipurile audio si software-ul apartin in exclusivitate Boutique Mall. Utilizarea de oricare dintre marcile noastre de comert sau marci de servicii fara acordul expres scris, este strict interzisa. Nu aveti dreptul sa utilizati marcile noastre de comert sau marci de servicii in meta tag-uri, fara consimtamantul explicit prealabil.

In cazul in care doriti sa adresati/raportati probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa va adresati la numarul de telefon de contact aflat pe site sau la office[AT]b-mall.ro.

10. Incheierea si rezilierea

In plus fata de orice alte remedii legale sau echitabile, putem, fara nicio notificare prealabila, sa incheiem orice acord sau sa revocam toate drepturile acordate in temeiul prezentului acord. La terminarea prezentului acord, va trebui sa inceteze imediat toate caile de acces si de utilizare a website-ului, iar Boutique Mall, in plus fata de orice alte remedii legale sau echitabile, va sterge imediat toate parolele si datele de indetificare emise pentru dvs. si va refuza accesul si utilizarea partiala sau totala a website-ului www.b-mall.ro. Orice reziliere a prezentului acord nu afecteaza drepturile si obligatiile aferente (inclusive obligatiile de plata) a partilor aparute inainte de data rezilierii.

11. Erori de tipar

In cazul in care un produs este listat la un pret incorect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor sau informatiile despre produs primate de la furnizorii nostri, vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele ce prezinta eroare. Vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda chiar daca aceasta a fost platita de dumneavoastra. In acest caz veti primi integral suma achitata in acelasi cont din care aceasta a fost realizata.

12. Remedii - Jurisdictia

Sunteti de acord ca prezentul acord dintre parti sa fie supus legii romane. Eventualele incalcari reale sau potentiale, litigii aparute se vor rezolva pe cale amiabilia sau in cazul acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.