Produse Marc by Marc Jacobs in Romania

Filtre

Despre Marc by Marc Jacobs

Nascut in New York, Marc Jacobs si-a inceput cariera de designer in 1981, cand a inceput cursurile la Parsons School of Design. In seara in care Marc Jacobs isi prezenta colectia sa de absolvire si primea unele dintre cele mai inalte aprecieri ale scolii, un director din lumea modei, aflat in public, l-a remarcat imediat. Conversatia care a urmat a condus la un parteneriat bazat pe doua concepte foarte simple: dragostea pentru moda si promisiunea calitatii. Doi ani mai tarziu, Marc Jacobs s-a incumetat si a creat prima colectie de haine cu marca Marc Jacobs. In 1995, si-a lansat prima colectie completa de haine pentru barbati. In anul 2000, am asistat la lansarea primei colectii de genti Marc Jacobs.

In 2001, Marc Jacobs si partenerul sau de afaceri, Robert Duffy, si-au prezentat colectia secundara, Marc by Marc Jacobs. Aceasta se baza pe oferirea unei colectii accesibile, taioase si retro, inspirate din elemente ale pietei de masa. De atunci, colectia a continuat sa se dezvolte exponential si a inclus pantofi Marc by Marc Jacobs, genti Marc by Marc Jacobs, bijuterii Marc by Marc Jacobs, ochelari de soare, accesorii de par si ceasuri Marc by Marc Jacobs.

In fiecare sezon, colectiile Marc by Marc Jacobs sunt create cu scopul de a oferi calitate cu un design de inalta clasa care incorporeaza semnatura stilului unic pentru care este cunoscut Marc Jacobs.