• Filtre
  Genti de mana COLLINA STRADA Frog bag Femei Genti COLLINA STRADA Dama - Genti de mana COLLINA STRADA COLLINA STRADA Frog bag PURPLE Femei (BM 13550012) - B-mall.ro
  COLLINA STRADACOLLINA STRADA Frog bag
  1,701 Lei 3,076 Lei
  -45%
  Genti de mana COLLINA STRADA Frog bag Femei Genti COLLINA STRADA Dama - Genti de mana COLLINA STRADA COLLINA STRADA Frog bag BLACK Femei (BM 12223473) - B-mall.ro
  COLLINA STRADACOLLINA STRADA Frog bag
  1,701 Lei 3,076 Lei
  -45%

  Genti Dama COLLINA STRADA - Articole de firma

  Pentru cei care adora incaltarile, hainele si accesoriile, in magazinul online B-mall vor gasi game variate de genti si colectii moderne apartinand unor branduri celebre precum COLLINA STRADA.

  In zecile de modele pentru femei disponibile pe site-ul nostru, vei reusi sa creezi garderobe interesante si admirate de cei din jur. Specialistii nostri stau la dispozitie cu sfaturi si raspunsuri la intrebari pentru achizitii personale sau cadouri de genti COLLINA STRADA femei.

  Personalitatea va fi pusa in evidenta de hainele dama cu clasa pe care le vei putea alege din varietatea Boutique Mall si care te vor face sa te simti bine in cele mai bine croite accesorii, haine sau pantofi. In cautarea pieselor de rezistenta pentru diferite anotimpuri, sacourile si esarfele pentru femei sunt speciale pentru primavara, la fel si sandalele sau ochelarii de soare dama pentru vara.

  Calitatea este cea care recomanda genti COLLINA STRADA pentru femei din varietatea B-mall. Transportul pentru orice obiecte din categoria genti este gratuit, implicit pentru brandul COLLINA STRADA.

  Rating pentru categoria Genti COLLINA STRADA femei : 5.00/ 5 (14 voturi)
  Recenzii Genti COLLINA STRADA
  19 ian 2024, 20:11 Moschino Love Golden Logo Faux Leather Crossbody Bag
  Nota 5/5
  frumoasa geanta
  30 sep 2023, 11:48 Versace Jeans Couture Saffiano Faux Leather Baroque Motif Range F Wi
  Nota 5/5
  Îmi place