Produse Fila in Romania

Filtre
Sandale sport Fila Slipper with logo
Fila

Slipper with logo

193 Lei 174 Lei
-10%
Slapi Fila Oceano Neon Slipper
Fila

Oceano Neon Slipper

248 Lei 224 Lei
-10%
Sneakers Fila Disruptor Run
Fila

Disruptor Run

382 Lei 344 Lei
-10%
Jachete Fila "Baka" Jacket
Fila

"Baka" Jacket

468 Lei
Nou
Sneakers Fila Disruptor M Low
Fila

Disruptor M Low

549 Lei 494 Lei
-10%
Tricouri Polo Fila striped polo
Fila

striped polo

198 Lei 178 Lei
-10%

Despre Fila

FILA este un brand dedicat confectiilor sportive autentice. Cei de la FILA isi doresc sa proiecteze si sa comercializeze incaltaminte sport care sa imbunatateasca cu adevarat performantele sportive ale atletilor si pasionatilor de sport. Compania a fost infiintata in 1911 in Biella, Italia – unde isi are si in prezent sediul. De peste 100 de ani, Fila a ramas fidela originilor sale, precum si calitatilor care fac din acest brand unul cu adevarat italian: stilul, pasiunea si creativitatea.

Comemorand stilul, calitatea si ideea de lux specific italiene, Fila reuseste sa aduca permanent noi inovatii si sa proiecteze versiuni moderne ale modelelor sale clasice si populare de incaltaminte sport, precum celebrele FILA F13 sau Helmsman. Astfel, colectie dupa colectie, cei de la Fila reusesc sa-si tina aproape fanii si sa obtina admiratori noi ai brand-ului.

Cea mai noua campanie FILA isi incurajeaza fanii sa se exprime prin intermediul tinutelor sport adoptate. Astfel, putem vedea la un loc modelele clasice ale brand-ului alaturi de cele mai noi si incitante lansari sub sigla Fila. Clasic sau inovator? Numai tu ai raspunsul!