Produse Fila in Romania

Filtre
Slapi Fila Morro Bay Slipper 2.0
Fila

Morro Bay Slipper 2.0

131 Lei 118 Lei
-10%
Slapi Fila Troy Slipper
Fila

Troy Slipper

72 Lei 65 Lei
-10%
Sneakers Fila Disruptor Low
Fila

Disruptor Low

549 Lei 494 Lei
-10%
Slapi Fila Troy Slipper
Fila

Troy Slipper

72 Lei 65 Lei
-10%
Slapi Fila Troy Slipper
Fila

Troy Slipper

72 Lei 65 Lei
-10%

Despre Fila

FILA este un brand dedicat confectiilor sportive autentice. Cei de la FILA isi doresc sa proiecteze si sa comercializeze incaltaminte sport care sa imbunatateasca cu adevarat performantele sportive ale atletilor si pasionatilor de sport. Compania a fost infiintata in 1911 in Biella, Italia – unde isi are si in prezent sediul. De peste 100 de ani, Fila a ramas fidela originilor sale, precum si calitatilor care fac din acest brand unul cu adevarat italian: stilul, pasiunea si creativitatea.

Comemorand stilul, calitatea si ideea de lux specific italiene, Fila reuseste sa aduca permanent noi inovatii si sa proiecteze versiuni moderne ale modelelor sale clasice si populare de incaltaminte sport, precum celebrele FILA F13 sau Helmsman. Astfel, colectie dupa colectie, cei de la Fila reusesc sa-si tina aproape fanii si sa obtina admiratori noi ai brand-ului.

Cea mai noua campanie FILA isi incurajeaza fanii sa se exprime prin intermediul tinutelor sport adoptate. Astfel, putem vedea la un loc modelele clasice ale brand-ului alaturi de cele mai noi si incitante lansari sub sigla Fila. Clasic sau inovator? Numai tu ai raspunsul!