Cizme Dr. Martens Dama

12 produse - Incaltaminte de la Dr. Martens

Dr. Martens Romania
Filtre
Recomandari Cizme:
Produse 100% originale
Stoc limitat
Marimi pentru fiecare
Promotii saptamanale

Bocanci Dr. Martens de dama

Ghetele Dr. Martens de dama sunt create special pentru firile libere si nonconformiste. Rock, punk, hippie sau grunge, bocancii si ghetele Dr. Martens te vor ajuta sa faci o declaratie unica de stil.

Celebrul model de ghete Dr. Martens 1460 a fost purtat de mii de oameni din anii \'60 pana in prezent. Initial apreciate pentru functionalitatea si durabilitatea lor, ghetele Dr. Martens sunt in prezent adevarate accesorii fashion, iubite si purtate de pasionati ai modei din intreaga lume.

Doc Martens - Creativitate si functionalitate pentru femeia moderna

Celebrul model "Doc Martens" 1460 continua sa fie cel mai popular model si in prezent, fiind lansat an de an intr-o multitudine de imprimeuri, modele si culori. Multitudinea de modele disponibile accentueaza perfect individualismul si originalitatea purtatoarei. Alegeti Dr. Martens daca doriti sa va exprimati stilul personal si sa faceti o impresie puternica! Acum, Boutique Mall va pune la dispozitie o gama larga de ghete Dr. Martens pentru femei, cizme la preturi de exceptie, cu transport gratuit. Celebreaza-ti individualitatea cu o pereche de ghete unice!