Filtre

Despre Ariat

In 1990, fondatorii companiei Ariat International, Beth Cross si Pam Parker, si-au propus sa reinventeze cizmele de calarie. Cei doi au realizat ca cizmele de calarie (atat modelul englez cat si cel american) sunt prea rigide, prea grele pentru standardele moderne. Atat Beth Cross cat si Pam Parker practica calaria si au experienta relevanta in industria producatoare de incaltaminte. Ele si-au dorit sa creeze cizme de calarie moderne si usoare, care sa raspunda nevoilor de performanta si confort ale calaretilor contemporani.

Impreuna, Beth si Pam au asamblat o echipa de specialisti, ingineri si designeri. Misiunea acestora: de a proiecta cea mai performanta si inovativa cizma de calarie. Echipa a pornit de la zero, proiectand talpa si sistemul de sustinere al piciorului si reinventand calapodul traditional pentru un plus de eficienta si confort. In tot acest timp, echipa de designeri si proiectanti s-a consultat cu sute de calareti, in speranta ca feedback-ul primit sa-i ajute sa proiecteze o cizma cu adevarat performanta si revolutionara.

In 1993, prima pereche de cizme Ariat a vazut lumina zilei. In prezent, dupa numai 10 ani, compania este liderul mondial al producatorilor de incaltaminte sportiva pentru calarie. Ariat ofera pasionatilor de calarie o gama larga de cizme si ghete special concepute. In plus, Ariat a lansat o gama completa de confectii si accesorii cu tematica ecvestra, de la echipamente sportive pana la confectii si accesorii casual.

Calaret profesionist sau amator, suntem siguri ca veti gasi modelul perfect de incaltaminte in colectia Ariat. Incaltamintea Ariat sustine piciorul si il stabilizeaza, reducand impactul resimtit de calaret si prevenind instalarea senzatiei de oboseala si durere. Aceasta tehnologie inovativa este disponibila atat pentru modelel de cizme de calarie, cat si pentru gama de incaltaminte casual proiectata de companie. Incaltamintea Ariat este o varianta eleganta, confortabila si stilata de a accesoriza tinutele dumneavoastra de zi cu zi.