• Filtre
  Caciuli Besuki FCU0073 Femei Accesorii Fila Dama - Caciuli Fila Besuki FCU0073 Czarny Femei (BM 12465987) - B-mall.ro
  FilaBesuki FCU0073
  139 Lei 154 Lei
  -10%
  Caciuli Tangier FCU0081 Femei Accesorii Fila Dama - Caciuli Fila Tangier FCU0081 Czarny Femei (BM 12473526) - B-mall.ro
  FilaTangier FCU0081
  153 Lei 170 Lei
  -10%

  Accesorii Dama Fila - Articole de firma

  Pentru cei care adora incaltarile, hainele si accesoriile, in magazinul online B-mall vor gasi game variate de accesorii si colectii moderne apartinand unor branduri celebre precum Fila.

  In zecile de modele pentru femei disponibile pe site-ul nostru, vei reusi sa creezi garderobe interesante si admirate de cei din jur. Specialistii nostri stau la dispozitie cu sfaturi si raspunsuri la intrebari pentru achizitii personale sau cadouri de accesorii Fila femei.

  Personalitatea va fi pusa in evidenta de hainele dama cu clasa pe care le vei putea alege din varietatea Boutique Mall si care te vor face sa te simti bine in cele mai bine croite accesorii, haine sau pantofi. In cautarea pieselor de rezistenta pentru diferite anotimpuri, sacourile si esarfele pentru femei sunt speciale pentru primavara, la fel si sandalele sau ochelarii de soare dama pentru vara.

  Calitatea este cea care recomanda accesorii Fila pentru femei din varietatea B-mall. Transportul pentru orice obiecte din categoria accesorii este gratuit, implicit pentru brandul Fila.