Produse Viktor & Rolf in Romania

Filtre

Despre Viktor & Rolf

Te-ai plictisit de realitate? Evadeaza din tendintele monotone ale modei si calatoreste cu spiritul intr-o lume a viselor magice si adorintelor decadente. Viziunea creatoare a celor de la Viktor & Rolf iti ofera evadarea de care ai nevoie! Pantofii si accesoriile acestora iti ofera access catre o lume extraordinara, plina de eleganta, fantezie si capriciu. Aici incantarea, speranta si frumusetea devin realitate! Smulge si tu o amintire memorabila din aceasta lume fantastica si incanta-ti simturile cu nectarul unei vieti legendare.

Colectia de incaltaminte si accesorii Viktor & Rolf cuprinde piese unice, captivante, care te vor face sa le doresti pe toate! Viata poate fi exact ca un podium de moda! Expresia artistica unica a celor de la Viktor & Rolf te va transforma intr-o adevarata capodopera, fie ca porti pantofii, sandalele sau ghetele lor elegante.

Viktor Horsting si Rolf Snoeren s-au razvratit impotriva legilor ce guvernau ideea de lux si au reusit sa-si realizeze propria viziune asupra modei si stilului. Viktor & Rolf au inceput sa lucreze impreuna pentru a-si realiza idealul in 1993, cand si-au lansat cariera in capitala modei – Paris, Franta. Vizunea lor artistica suprarealista sintetizeaza intr-un mod unic expresia modei si a artei – rezultatul sunt piese de o frumusete magica. In 2003, Viktor & Rolf au creat prima colectie de imbracaminte barbateasca – “Monsieur” - clasica, dar spirituala in acelasi timp. Colectiile Viktor & Rolf includ piese remarcabile ready-to-wear, ochelari, accesorii, parfumuri si incaltaminte, atat pentru barbati cat si pentru femei. Parfumurile lor celebre si intoxicante includ popularul “Flowerbomb” pentru femei si mai noul “Spicebomb” barbatesc.

Fa un pas inainte si indrazneste sa-ti traiesti visul! Purtand Viktor & Rolf ai acces intr-o lume exclusivista, plina de inspiratie, atitudine si mister.