Tenis

65 produse

Recomandari Tenis:
Incaltaminte NPC II Sporturi
Reebok

Incaltaminte NPC II

506 Lei 380 Lei
-25%
Incaltaminte NPC II TG Sporturi
Reebok

Incaltaminte NPC II TG

570 Lei 427 Lei
-25%
Incaltaminte Gel-Game 6 Sporturi
ASICS

Incaltaminte Gel-Game 6

571 Lei 282 Lei
-51%
Incaltaminte VS SET Sporturi
adidas

Incaltaminte VS SET

348 Lei 261 Lei
-25%
Incaltaminte novak pro Sporturi
adidas

Incaltaminte novak pro

886 Lei 665 Lei
-25%
Incaltaminte Gel-Game 6 Sporturi
ASICS

Incaltaminte Gel-Game 6

571 Lei 419 Lei
-27%
Recomandari Tenis:
Produse 100% originale
Stoc limitat
Marimi pentru fiecare
Promotii saptamanale

Tenis

Conceptul de tenis s-a transformat de-a lungul timpului dintr-o necesitate comuna a vietii zilnice intr-una speciala, unde conteaza calitatea si aspectul de fashion. In jurul hainelor si al pantofilor s-a creat o adevarata pasiune din partea iubitorilor de moda, a colectionarilor, acestia reusind sa vizualizeze un simplu accesoriu ca o piesa moderna ce poate asorta tinute sofisticate sau poate deveni centrul unei intregi tinute.

In cautarea de tenis sporturi se regasesc criterii specifice care ajuta la achizitionarea lor. Calitatea este una din prioritati, urmata de aspect  si de pretul produsului. In magazinul Boutique Mall veti gasi modele barbatesti de incaltaminte si imbracaminte de diferite tipuri sau accesorii pentru diferite ocazii. Orice produs din magazinul B-mall poate deveni un cadou deosebit si apreciat de cei din jur. Categoriile noastre de tenis barbatesti sunt diverse, lucru care iti face cumparaturile mai usoare, reusind sa gasesti intr-un singur loc zeci de lucruri de care ai nevoie.

In categoria tenis pentru sporturi vei gasi de-a lungul timpului diferite oferte de achizitionare la preturi speciale. Orice stil personal pentru  sporturi se poate regasi in produsele B-mall, acestea facand parte dintr-o selectie cu colectii recente.

De asemenea, ai la dispozitie un numar de contact pentru a lua legatura cu specialistii Boutique Mall care te vor sfatui in a face alegerea potrivita.