Produse Supra in Romania

Filtre
-58%
Tenisi Supra Flow

SupraFlow

430 Lei 180 Lei

Despre Supra

Supra este un brand care a fost creat, inspirat si proiectat de persoane pasionate. Pantofii Supra se straduiesc sa creeze modele noi si originale pentru oameni care apreciaza detaliile si calitatea. Incaltamintea Supra sunt purtati de numeroase staruri din domeniul atletismului, muzicii, precum Terry Kennedy, Erik Ellington, Jim Greco, Chad Muska, Tom Penny si Antwuan Dixon.

Imbinand muzica, skateboaring-ul, arta si stilul strazii, ghetele Supra sunt cele mai bune. Concentrandu-se asupra unor materiale si croieli unice, calitatea si maiestria designului pantofilor Supra sunt de neegalat. Infamous Supra Skytop combina designul progresiv cu stilul strazii, in timp ce Infamous TK Society impinge mai departe stilul inovator, combinand skate-style cu stilul strazii.

Incaltamintea Supra continua sa uimeasca prin tehnologia inovatoare si designul contemporan. Daca incaltati o pereche de skate-shoes Supra veti experimenta o senzatie incredibila de confort. Incaltamintea Supra reprezinta nu doar pantofi, ci un stil de viata.