Snowboard

5 produse

Recomandari Snowboard:
Booti Ritual '17 Sporturi
Burton

Booti Ritual '17

2,127 Lei 1,231 Lei
-42%
Booti Burton X Frye® '17 Sporturi
Burton

Booti Burton X Frye® '17

3,513 Lei 2,127 Lei
-39%
Booti Mint Sporturi
Burton

Booti Mint

1,338 Lei 789 Lei
-41%
Booti Mint '17 Sporturi
Burton

Booti Mint '17

1,482 Lei 841 Lei
-43%
Booti Ritual '17 Sporturi
Burton

Booti Ritual '17

2,127 Lei 1,231 Lei
-42%
Produse 100% originale
Stoc limitat
Marimi pentru fiecare
Promotii saptamanale

Snowboard

Conceptul de snowboard s-a transformat de-a lungul timpului dintr-o necesitate comuna a vietii zilnice intr-una speciala, unde conteaza calitatea si aspectul de fashion. In jurul hainelor si al pantofilor s-a creat o adevarata pasiune din partea iubitorilor de moda, a colectionarilor, acestia reusind sa vizualizeze un simplu accesoriu ca o piesa moderna ce poate asorta tinute sofisticate sau poate deveni centrul unei intregi tinute.

In cautarea de snowboard sporturi se regasesc criterii specifice care ajuta la achizitionarea lor. Calitatea este una din prioritati, urmata de aspect  si de pretul produsului. In magazinul Boutique Mall veti gasi modele barbatesti de incaltaminte si imbracaminte de diferite tipuri sau accesorii pentru diferite ocazii. Orice produs din magazinul B-mall poate deveni un cadou deosebit si apreciat de cei din jur. Categoriile noastre de snowboard barbatesti sunt diverse, lucru care iti face cumparaturile mai usoare, reusind sa gasesti intr-un singur loc zeci de lucruri de care ai nevoie.

In categoria snowboard pentru sporturi vei gasi de-a lungul timpului diferite oferte de achizitionare la preturi speciale. Orice stil personal pentru  sporturi se poate regasi in produsele B-mall, acestea facand parte dintr-o selectie cu colectii recente.

De asemenea, ai la dispozitie un numar de contact pentru a lua legatura cu specialistii Boutique Mall care te vor sfatui in a face alegerea potrivita.