Produse Reef in Romania

Filtre
-10%
Ghete Reef Rover Mid Fgl

ReefRover Mid Fgl

363 Lei 327 Lei
-10%
Ghete Reef Rover Mid Wt

ReefRover Mid Wt

356 Lei 320 Lei
-10%
Ghete Reef Rover Hi Boot Wt

ReefRover Hi Boot Wt

407 Lei 366 Lei

Despre Reef

Sandalele Reef au fost inspirate de spiritul plajelor, surf-ului si nisipului. Creatorii brand-ului sunt doi frati din Argentina: Fernando and Santiago Aguerre. Inspirati de pasiunea pentru surf si inarmati cu un spirit antreprenorial unic, fratii au decis sa creeze sandale de plaja pentru cei cu o fire activa. Compania Reef isi are sediul in La Jolla, California. Totul a pornit in 1984 de la un mic capital de 4.000$, multa munca si dedicatie si niste idei de marketing inovatoare. In timp, Reef a devenit un brand respectat in lumea iubitorilor de surf si plaja.

In prezent, Reef este un brand recunoscut pe plan international. Filosofia sa imbina atitudinea relaxata specific californiana cu un angajament puternic facut acestui stil de viata boem.

Produsele Reef sustin un spirit de viata autentic, nonconformist. Sandalele si confectiile de inspiratie maritima Reef au fost purtate de milioane de iubitori ai marii din 1984. Surferi profesionisti precum Rob Machado, Mick Fanning, Ben Bourgeois si Jay Thompson ajuta la popularizarea brand-ului purtand sandalele Reef in toata lumea in cautarea lor neobosita pentru valul perfect. Si exact asta este filosofia Reef: sa calatoresti in locuri minunate, sa te bucuri de fiecare moment si sa traiesti o fantezie pe care putini altii au curajul sa o imbratiseze.

Sandalele Reef au trecut testul timpului: modele clasice precum Reef Fanning sau Reef Leather Smoothy au facut compania celebra. Insa in prezent Reef continua sa evolueze si sa revolutioneze lumea sporturilor de plaja. Si compania nu le dezavantajeaza nici pe doamne: modelele de slapi si sandale de dama sunt usoare si confortabile. Aici amintim modele de flip-flops Butter sau seturile de doua perechi Ginger. Iar daca va doriti sandale autentice pentru plaja sau plimbari pe ponton, Reef va pune la dispozitie modelele Wispy sau Slap. Iar in ultimii ani, compania s-a extins pentru a include confectii de plaja: camasi, hanorace, pantaloni scurti, rochii, precum si o gama de costume de baie si bermude de plaja.

Anii au treut, dar compania Reef este manata de aceeasi iubire pentru mare, valuri si nisip. Modelele lor se inspira din lumea boema a surferilor californieni si din dragostea pentru sporturile de plaja. In prezent, Reef continua sa ramana un brand recunoscut pe plan international. Sandalele Reef reprezinta dragostea pentru surf, traditie, inovatie si o calitate de exceptie. Colectiile de sandale Reef vor continua sa le ofere produse inovative, de calitate, iubitorilor unui stil de viata boem, la malul marii.