Produse Nautica in Romania

Filtre
Ceasuri casual Nautica Napsrf

NauticaNapsrf

235 Lei
Ceasuri casual Nautica Napsrf

NauticaNapsrf

235 Lei

Despre Nautica

Nautica este un brand pentru cei care au un stil de viata activ, aventuros si energic. Creata in 1983, Nautica s-a dezvoltat dintr-o traditie umila, de furnizor de haine si a devenit un brand international, lider in domeniul hainelor de calitate. Concentrandu-se pe aducerea unui look modern clasicului american, cei de Nautica si-au urmat propriul exemplu, strabatand toata lumea pentru un design contemporan si calitate esentiala.

Pastrandu-si idealurile pentru design si valoare, Nautica a devenit un lider atat in ceea ce priveste calitatea hainelor, cat si a gentilor pentru bagaje. Un brand functional si totusi stilat, Nautica produce camasi clasice marinaresti, rochii-camasi fine, stofe ecosez si flanel, pulovere, jachete si haine. Pentru a nu se limita la lucruri clasice, Nautica, de asemenea, produce jeans, khakis si cargos pentru o garderoba completa si un stil esential. Oferind atat haine sport atletice si simple, cat si tesaturi cu borderii si imprimeuri, Nautica este punctul de oprire final pentru un stil modern. Pentru calatorul modern, Nautica continua sa ridice stacheta prin sacosele si geamantanele pe care le produce. Colectia Catamaran este foarte populara si ofera atat stil, cat si calitate, folosind materiale de calitate stilate, cu semnatura Nautica. Chiar daca este vorba despre o excursie scurta, de week-end sau de una prelungita, pe meleaguri straine, gentile Nautica pentru bagaje va insotesc in calatoria dumneavoastra.

Nautica a preluat ideea de reinterpretare a look-ului american, redescoperind stiluri permanente si reinventand imaginea clasica prin folosirea unor detalii contemporane. Surprinzand esenta aventurii, actiunii si clasicului, Nautica ofera o imagine stilului de viata pe care il definiti.