Produse John Varvatos in Romania

Filtre

Despre John Varvatos

Toamna/iarna 2000 a marcat debutul unei colectii uimitoare de haine pentru barbati, reprezentata de hainele John Varvatos, accesoriile si pantofii John Varvatos. John Varvatos are un punct de vedere eclectic, care combina luxul cu casualul, creand un look de o eleganta simpla. Dl Varvatos a fost distins de trei ori de Consiliul Designerilor de Moda din America (CFDA) cu premiul American Fashion pentru Design in moda pentru barbati in 2000 si Designerul anului pentru design masculin in 2001 si in 2005. Linia de haine Star USA by John Varvatos intruchipeaza un spirit tineresc. Colectia „preppy-meets-punk” ofera stiluri casual si haine croite astfel incat sa indeplineasca toate cerintele voastre in domeniul modei. Indiferent daca alegeti un tricou sau o jecheta John Varvatos, veti arata intotdeauna ca un star.

Accesoriile John Varvatos combina stilul retro cu un aer modern. Intotdeauna in tendinte, curelele John Varvatos sunt perfecte pentru a crea un look stilat, casual. Ochelarii de soare si de citit John Varvatos detin detalii unice si forme la moda. Pantofii John Varvatos i se adreseaza barbatului care apreciaza stilul clasic si modern, in acelasi timp. Linia extinsa include oxfords, cizme, mocasini si sandale John Varvatos. Pot fi sofisticati sau casual.

Linia de „sneaker” Converse by John Varvatos a fost lansata in toamna anului 2006. Aparitia contemporana, istoria si autenticitatea brandului Converse, creat in 1908, se potriveste in mod natural cu perspectiva John Varvatos, care se concentreaza asupra integrarii unor detalii „old-world” intr-o sensibilitate moderna. Succesul seriei Limited Edition a evoluat intr-un parteneriat pe termen lung care continua sa produca stiluri „cool”, precum „laceless” Chuck Taylors din primavara 2005. „Sneakers” Converse by John Varvatos sunt disponibili atat pentru barbati, cat si pentru femei.