• Filtre
  Geci SERGE PARIENTE Jackets Barbati Imbracaminte SERGE PARIENTE pentru Barbati - Geci SERGE PARIENTE SERGE PARIENTE Jackets turtledove Barbati (BM 12228021) - B-mall.ro
  SERGE PARIENTESERGE PARIENTE Jackets
  1,649 Lei 2,933 Lei
  -44%

  Imbracaminte Barbati SERGE PARIENTE - Articole de firma

  Pentru cei care adora incaltarile, hainele si accesoriile, in magazinul online B-mall vor gasi game variate de imbracaminte si colectii moderne apartinand unor branduri celebre precum SERGE PARIENTE.

  In zecile de modele pentru barbati disponibile pe site-ul nostru, vei reusi sa creezi garderobe interesante si admirate de cei din jur. Specialistii nostri stau la dispozitie cu sfaturi si raspunsuri la intrebari pentru achizitii personale sau cadouri de imbracaminte SERGE PARIENTE barbati.

  Personalitatea va fi pusa in evidenta de hainele barbatesti cu clasa pe care le vei putea alege din varietatea Boutique Mall si care te vor face sa te simti bine in cele mai bine croite accesorii, haine sau pantofi. In cautarea pieselor de rezistenta pentru diferite anotimpuri, sacourile si esarfele pentru barbati sunt speciale pentru primavara, la fel si sandalele sau ochelarii de soare barbatesti pentru vara.

  Calitatea este cea care recomanda imbracaminte SERGE PARIENTE pentru barbati din varietatea B-mall. Transportul pentru orice obiecte din categoria imbracaminte este gratuit, implicit pentru brandul SERGE PARIENTE.

  Rating pentru categoria Imbracaminte SERGE PARIENTE barbati : 5.00/ 5 (84 voturi)
  Recenzii Imbracaminte SERGE PARIENTE
  13 mar 2024, 19:53 Diesel Logo Printed T-Diegor-Ind Crew-Neck T-Shirt
  Nota 5/5
  SUPERB !!!
  11 mar 2024, 09:46 PUMA Ess Logo Tee
  Nota 5/5
  Foarte multumit
  16 ian 2024, 18:41 Plein Sport UPPS29F
  Nota 5/5
  Super buna