Produse Hunter in Romania

Cizme de cauciuc Hunter Original Kids
Hunter

Original Kids

348 Lei 313 Lei
-10%
Cizme de cauciuc Hunter Original Kids Gloss
Hunter

Original Kids Gloss

345 Lei 310 Lei
-10%
Cizme de cauciuc Hunter Original Back Adjust
Hunter

Original Back Adjust

679 Lei 611 Lei
-10%
Slapi Hunter Original Adjustable Slide
Hunter

Original Adjustable Slide

218 Lei 196 Lei
-10%
Cizme de cauciuc Hunter Original Back Adjust Gloss
Hunter

Original Back Adjust Gloss

715 Lei 643 Lei
-10%
Cizme de cauciuc Hunter Original Short
Hunter

Original Short

583 Lei 525 Lei
-10%
Cizme de cauciuc Hunter Original Kids Frst Gl Box
Hunter

Original Kids Frst Gl Box

257 Lei 232 Lei
-10%
Cizme de cauciuc Hunter Original Kids Gloss
Hunter

Original Kids Gloss

345 Lei 310 Lei
-10%
Cizme de cauciuc Hunter Original Kids
Hunter

Original Kids

348 Lei 313 Lei
-10%
Botine Hunter Rubber Ankle Boots
Hunter

Rubber Ankle Boots

303 Lei 273 Lei
-10%

Despre Hunter

Daca ne referim la un loc in care oamenii apreciaza beneficiile unor cizme bine croite, impermeabile, Scotia pare o alegere naturala. Dl Henry Lee Norris, cu siguranta, s-a gandit la acest lucru cand si-a deschis un magazin de cizme in 1856. Initial, cizmele de ploaie Hunter (rain boots) erau destinate traversarii terenurilor accidentate din Scotia si combaterii vremii capricioase. De atunci, reputatia cizmelor Hunter pentru vreme ploiasa barbatesti, de dama si pentru copii, performanta, durabilitatea si confortul deosebit au devenit legendare in intreaga lume.

Desi au trecut mai mult de 150 de ani si au suferit transformari majore, exista anumite aspecte ale unei perechi de cizme de ploaie Hunter pe care Henry inca le-ar recunoaste: grija, maiestria, si refuzul de a compromite calitatea.

Primele dintre faimoasele „Wellington” verzi au fost produse in 1956. De atunci, au perfectionat arta de a crea pentru copii si adulti, folosind cele mai bune materiale noi, introducand tehnologia revolutionara si bazandu-se pe arta traditionala. Ceea ce deosebeste cizmele Hunter de altele este si faptul ca procesul lor de fabricare este secret. Rezultatul este o cizma mai rezistenta, impermeabila, care face fata celor mai dificile conditii climaterice.

Bandul Hunter se mandreste, in egala masura, cu aspectele care s-au schimbat, dar si cu cele care au ramas la fel. Vremea este la fel de ploioasa si cizmele de ploaie Hunter sunt la fel de bune! In ziua de azi, Hunter ramane brandul preferat de barbatii, femeile si copiii carora le place sa munceasca si sa se joace mult. Indiferent unde va poarta pasii, fie ca intr-o padure indepartata sau pe strazile orasului, Hunter va pune la dispozitie incaltamintea perfecta, potrivita stilului dumneavoastra unic de viata.