• Genti Monnalisa pentru Fete
  1 produse
 • Filtre
  Genti de umar Cherry bag Fete

  MonnalisaCherry bag

  555 Lei 605 Lei
  -8% Nou

  Genti Fete Monnalisa

  Pentru cei care adora incaltarile, hainele si accesoriile, in magazinul online B-mall vor gasi game variate de genti si colectii moderne apartinand unor branduri celebre precum Monnalisa.

  In zecile de modele pentru fete disponibile pe site-ul nostru, vei reusi sa creezi garderobe interesante si admirate de cei din jur. Specialistii nostri stau la dispozitie cu sfaturi si raspunsuri la intrebari pentru achizitii personale sau cadouri de genti Monnalisa fete.

  Personalitatea va fi pusa in evidenta de hainele dama cu clasa pe care le vei putea alege din varietatea Boutique Mall si care te vor face sa te simti bine in cele mai bine croite accesorii, haine sau pantofi. In cautarea pieselor de rezistenta pentru diferite anotimpuri, sacourile si esarfele pentru fete sunt speciale pentru primavara, la fel si sandalele sau ochelarii de soare dama pentru vara.

  Calitatea este cea care recomanda genti Monnalisa pentru fete din varietatea B-mall. Transportul pentru orice obiecte din categoria genti este gratuit, implicit pentru brandul Monnalisa.