• Filtre
  Genti de mana SENSI STUDIO BAGS Femei
  SENSI STUDIOSENSI STUDIO BAGS
  1,127 Lei 2,152 Lei
  -48% Nou
  Genti de mana SENSI STUDIO BAGS Femei
  SENSI STUDIOSENSI STUDIO BAGS
  1,127 Lei 2,152 Lei
  -48% Nou

  Genti Dama SENSI STUDIO - Articole de firma

  Pentru cei care adora incaltarile, hainele si accesoriile, in magazinul online B-mall vor gasi game variate de genti si colectii moderne apartinand unor branduri celebre precum SENSI STUDIO.

  In zecile de modele pentru femei disponibile pe site-ul nostru, vei reusi sa creezi garderobe interesante si admirate de cei din jur. Specialistii nostri stau la dispozitie cu sfaturi si raspunsuri la intrebari pentru achizitii personale sau cadouri de genti SENSI STUDIO femei.

  Personalitatea va fi pusa in evidenta de hainele dama cu clasa pe care le vei putea alege din varietatea Boutique Mall si care te vor face sa te simti bine in cele mai bine croite accesorii, haine sau pantofi. In cautarea pieselor de rezistenta pentru diferite anotimpuri, sacourile si esarfele pentru femei sunt speciale pentru primavara, la fel si sandalele sau ochelarii de soare dama pentru vara.

  Calitatea este cea care recomanda genti SENSI STUDIO pentru femei din varietatea B-mall. Transportul pentru orice obiecte din categoria genti este gratuit, implicit pentru brandul SENSI STUDIO.

  Rating pentru categoria Genti SENSI STUDIO femei : 5.00/ 5 (14 voturi)
  Recenzii Genti SENSI STUDIO
  19 ian 2024, 20:11 Moschino Love Golden Logo Faux Leather Crossbody Bag
  Nota 5/5
  frumoasa geanta
  30 sep 2023, 11:48 Versace Jeans Couture Saffiano Faux Leather Baroque Motif Range F Wi
  Nota 5/5
  Îmi place