Filtre
Cardigane Bottega Veneta Alpaca cardigan
Bottega VenetaAlpaca cardigan
4,928 Lei 7,286 Lei
-32%
Bijuterii Bottega Veneta BOTTEGA VENETA BRACELETS
Bottega VenetaBOTTEGA VENETA BRACELETS
2,532 Lei 3,157 Lei
-20% Nou
Genti de mana Bottega Veneta BOTTEGA VENETA HANDBAGS.
Bottega VenetaBOTTEGA VENETA HANDBAGS.
9,168 Lei 10,687 Lei
-14% Nou
Genti de umar Bottega Veneta BOTTEGA VENETA SHOULDER BAGS
Bottega VenetaBOTTEGA VENETA SHOULDER BAGS
12,923 Lei 15,058 Lei
-14% Nou
Portofele Bottega Veneta Long zipped cardholder
Bottega VenetaLong zipped cardholder
2,118 Lei 2,526 Lei
-16% Nou
Pantaloni scurti Bottega Veneta Nylon cargo pants
Bottega VenetaNylon cargo pants
3,681 Lei 5,343 Lei
-31%
Rochii Bottega Veneta Fluid satin dress
Bottega VenetaFluid satin dress
4,875 Lei 8,986 Lei
-46% Nou
Genti de umar Bottega Veneta Mini Cassette Camera Bag
Bottega VenetaMini Cassette Camera Bag
6,231 Lei 7,772 Lei
-20%

Despre Bottega Veneta

Bottega Veneta este un brand italian care confectioneaza incaltaminte si accesorii de calitate premium. Fondata in 1966 in Vicenza, Bottega Veneta intruchipeaza esenta traditie si maiestriei italiene. De-a lungul anilor, compania Bottega Veneta si-a castigat renumele si reputatia prin maiestria executiei, tehnica artizanala si calitatea materialelor folosite. Estetica abordata este una clasica si rafinata, cu o doza subtila de modernitate si extravaganta.

Incaltamintea de dama Bottega Veneta transcede limitele spatiale si temporale. Designul inovativ, materialele de calitate, maiestria executiei si functionalitatea se imbina pentru a crea o colectie de incaltaminte de dama cu adevarat eleganta si purtabila.

Estetica unica abordata de Bottega Veneta mizeaza in primul rand pe ideea de rafinament si subtilitate. Designul pantofilor si executia atenta primeaza, detaliile si decoratiunile sunt subtile, logo-urile si marcile casei sunt eliminate. Intregul design este construit pentru a pune in valoare frumuseaea simpla si naturala a pantofului si eleganta piciorului.

Bijuteriile si accesoriile Bottega Veneta se adreseaza clientelor rafinate si sofisticate, femeilor increzatoare, celor cu un stil bine definit si un gust dezvoltat pentru moda. Femeile care iubesc Bottega Veneta nu au nevoie de logo-uri si nume de marca pentru a se simti sofisticate. Ele stiu ca eleganta este in primul rand o atitudine, o stare de spirit. Incaltamintea, bijuteriile si accesoriile Bottega Veneta iti vor accentua cu rafinament tinuta.