Produse Bottega Veneta in Romania

Filtre
-10%
Rochii lungi Bottega Veneta Silk Jetted Pocket Dress
-10%
Rochii scurte Bottega Veneta One-Shoulder Shift Dress
-10%
Rochii lungi Bottega Veneta One-Shoulder Shift Dress
-10%
Camasi casual Bottega Veneta Twill Hdden Closure Shirt
-10%
Tricouri Bottega Veneta Silk Oversized T-Shirt
-10%
Rochii lungi Bottega Veneta Sequined Mixi Shirtdress
-10%
Pantaloni office Bottega Veneta Slim Fit Heavy Pants
-10%
Borsete Bottega Veneta Fabric Paper Bum Bag
-14%
Ochelari de soare Bottega Veneta BV0139S

Bottega VenetaBV0139S

1,832 Lei 1,583 Lei
-14%
Ochelari de soare Bottega Veneta BV0141S

Bottega VenetaBV0141S

1,832 Lei 1,583 Lei
-15%
Ochelari de soare Bottega Veneta BV0014S

Bottega VenetaBV0014S

1,930 Lei 1,647 Lei
-10%
Pulovere casual Bottega Veneta Sequined Crewneck Sweater
-10%
Pulovere casual Bottega Veneta Cashmere Crew-Neck Sweater

Despre Bottega Veneta

Bottega Veneta este un brand italian care confectioneaza incaltaminte si accesorii de calitate premium. Fondata in 1966 in Vicenza, Bottega Veneta intruchipeaza esenta traditie si maiestriei italiene. De-a lungul anilor, compania Bottega Veneta si-a castigat renumele si reputatia prin maiestria executiei, tehnica artizanala si calitatea materialelor folosite. Estetica abordata este una clasica si rafinata, cu o doza subtila de modernitate si extravaganta.

Incaltamintea de dama Bottega Veneta transcede limitele spatiale si temporale. Designul inovativ, materialele de calitate, maiestria executiei si functionalitatea se imbina pentru a crea o colectie de incaltaminte de dama cu adevarat eleganta si purtabila.

Estetica unica abordata de Bottega Veneta mizeaza in primul rand pe ideea de rafinament si subtilitate. Designul pantofilor si executia atenta primeaza, detaliile si decoratiunile sunt subtile, logo-urile si marcile casei sunt eliminate. Intregul design este construit pentru a pune in valoare frumuseaea simpla si naturala a pantofului si eleganta piciorului.

Bijuteriile si accesoriile Bottega Veneta se adreseaza clientelor rafinate si sofisticate, femeilor increzatoare, celor cu un stil bine definit si un gust dezvoltat pentru moda. Femeile care iubesc Bottega Veneta nu au nevoie de logo-uri si nume de marca pentru a se simti sofisticate. Ele stiu ca eleganta este in primul rand o atitudine, o stare de spirit. Incaltamintea, bijuteriile si accesoriile Bottega Veneta iti vor accentua cu rafinament tinuta.