Produse Betsey Johnson in Romania

Pantofi cu Toc Betsey Johnson Sedona
Betsey Johnson

Sedona

493 Lei 296 Lei
-40%
Saboti Betsey Johnson Adina
Betsey Johnson

Adina

358 Lei 215 Lei
-40%
Balerini Betsey Johnson Emy
Betsey Johnson

Emy

461 Lei 291 Lei
-37%
Balerini Betsey Johnson Ever
Betsey Johnson

Ever

417 Lei 250 Lei
-40%
Genti de Mana Betsey Johnson Bow Tote
Betsey Johnson

Bow Tote

532 Lei 319 Lei
-40%
Genti Plic Betsey Johnson Straw Clutch
Betsey Johnson

Straw Clutch

700 Lei 420 Lei
-40%
Ghete & Cizme Betsey Johnson Kacey
Betsey Johnson

Kacey

815 Lei 573 Lei
-30%
Genti Plic Betsey Johnson Rocket Pop
Betsey Johnson

Rocket Pop

623 Lei 503 Lei
-19%
Rucsacuri Betsey Johnson Backpack
Betsey Johnson

Backpack

560 Lei 336 Lei
-40%
Rucsacuri Betsey Johnson Backpack
Betsey Johnson

Backpack

560 Lei 336 Lei
-40%
Rucsacuri Betsey Johnson Owl Backpack
Betsey Johnson

Owl Backpack

623 Lei 378 Lei
-39%
Pantofi cu Toc Betsey Johnson Carly
Betsey Johnson

Carly

669 Lei 482 Lei
-28%
Rucsacuri Betsey Johnson Kitch Backpack
Betsey Johnson

Kitch Backpack

543 Lei 326 Lei
-40%
Rucsacuri Betsey Johnson Cat Backpack
Betsey Johnson

Cat Backpack

532 Lei 319 Lei
-40%
Ghete & Cizme Betsey Johnson Jonaa
Betsey Johnson

Jonaa

762 Lei 457 Lei
-40%
Botine Betsey Johnson Juliette
Betsey Johnson

Juliette

461 Lei 348 Lei
-25%
Rucsacuri Betsey Johnson Cat Backpack
Betsey Johnson

Cat Backpack

576 Lei 345 Lei
-40%
  • 1
  • 2

Despre Betsey Johnson

De mic copil, Betsey Johnson a visat sa devina o dansatoare. Aceasta dragoste pentru dinamism si miscare este sursa evidenta a creativitatii si succesului sau in lumea modei. Designerul de origine newyorkeza Betsey Johnson si-a construit o cariera stralucitoare in lumea modei, fiind recunoscuta pentru stilul sau exuberant, extravagant, excentric. Cu o traditie ce dateaza inca din anii ’60, Betsey Johnson este un brand de lifestyle complet care va ofera colectii sezoniere de confectii, incaltaminte, genti, accesorii, bijuterii si ochelari de soare.

Secretul succesului brand-ului este incapatanarea designerului de a ramane fidela principiilor sale creative si estetice. Intr-o industrie dominata de frivolitate si trenduri sezoniere, angajamentul asumat de Betsey Johnson este rar si, din acest motiv, extrem de apreciat.

Dupa numeroase colaborari de succes si o seama de distinctii primite pentru excelenta in design, in 1978, Betsey Johnson s-a decis sa-si lanseze propriul brand fashion. Nefiind constransa de nici o alta viziune estetica, Betsey a dat frau liber creativitatii sale debordante. Stilul Betsey Johnson poate fi caracterizat ca vizionar si excentric. Siluetele sexy, feminine sunt bogat decorate cu pietre si cristale, in timp ce materialele folosite amintesc de stilul hippie al anilor ’70. Confectiile si accesoriile semnate Betsey Johnson incorporeaza adesea detalii amuzante si decoratiuni unice. Insa, dincolo de toate acestea, creatiile Betsey Johnson se remarca printr-o croiala atenta, cu detalii si finisaje uimitoare.

Linia de confectii ready-to-wear Betsey Johnson este perfect completata de colectiile sale de genti, bijuterii si accesorii. Bijuteriile semnate Betsey Johnson sunt amuzante si capricioase, adresandu-se doamnelor si domnisoarelor care se folosesc de moda pentru a face o declaratie unica de stil si atitudine. Scopul final este de a te simti bine si de a crea tinute care sa-ti exprime personalitatea exuberanta si vivace. Succesul si popularitatea brand-ului Betsey Johnson este sustinut de entuziasmul, creativitatea si talentul netarmurit al designerului. De mai bine de 40 de ani, creatiile lui Betsey se bucura de faima si recunoastere internationala.
 
"Designul de moda implica elemente pe care le iubesc: culoare, model, forma si dinamism. Ma incanta efortul implicat in acest proces, oamenii cu care interactionez, presiunea la care sunt supusa pentru a termina o colectie si, in final, bucuria de a-mi vedea hainele purtate de oameni pe strada. Asemeni rujului rosu, creatiile mele isi inveselesc purtatori, atrag atentia asupra frumusetii individuale, asupra atitudinii si starii de spirit a posesorului, asupra viselor si fanteziilor sale." - Betsey Johnson