Filtre
Curele Alexander McQueen Alexander McQueen Belts
Alexander McQueenAlexander McQueen Belts
2,033 Lei 2,672 Lei
-24%
Fuste Alexander McQueen ALEXANDER MCQUEEN SKIRTS
Alexander McQueenALEXANDER MCQUEEN SKIRTS
11,538 Lei 21,859 Lei
-47%
Esarfe Alexander McQueen ALEXANDER MCQUEEN SCARF
Alexander McQueenALEXANDER MCQUEEN SCARF
1,185 Lei 1,312 Lei
-10%
Sepci Alexander McQueen ALEXANDER MCQUEEN HATS
Alexander McQueenALEXANDER MCQUEEN HATS
1,407 Lei 1,652 Lei
-15% Nou
Pantaloni scurti Alexander McQueen ALEXANDER MCQUEEN SHORTS
Alexander McQueenALEXANDER MCQUEEN SHORTS
1,531 Lei 3,352 Lei
-54% Nou
Pantaloni scurti Alexander McQueen ALEXANDER MCQUEEN SHORTS
Alexander McQueenALEXANDER MCQUEEN SHORTS
2,020 Lei 4,809 Lei
-58% Nou
Curele Alexander McQueen Alexander McQueen Belts
Alexander McQueenAlexander McQueen Belts
3,120 Lei 4,809 Lei
-35%
Imbracaminte Alexander McQueen ALEXANDER MCQUEEN SKIRTS
Alexander McQueenALEXANDER MCQUEEN SKIRTS
6,664 Lei 11,124 Lei
-40%
Topuri Alexander McQueen ALEXANDER MCQUEEN TOPS
Alexander McQueenALEXANDER MCQUEEN TOPS
1,779 Lei 4,323 Lei
-59%
Sepci Alexander McQueen ALEXANDER MCQUEEN Hat
Alexander McQueenALEXANDER MCQUEEN Hat
1,218 Lei 1,554 Lei
-22%

Despre Alexander McQueen

Pierde-te intr-o lume a luxului si a incantarii cu eleganta atractiva a creatiilor Alexander McQueen. O inexplicabila senzatie de uimire si o intensitate stranie sunt sentimentele produse de un pantof, geanta, esarfa, haina sau accesoriu Alexander McQueen care este in mod misterios ceva magic.

Alexander McQueen este un maestru in mitologia  actului creativ. Atentia sa asupra detaliului este precum cea a unui chirug. Designurile sale indraznete si croiala superba aducand la viata dorinte adanci si ascunse in creatiile sale originale  de geniu. Este ceva obscur, frumos si inexplicabil in legatura cu misteriosul magnetism al unei creatii Alexander McQueen. McQueen s-a nascut la Londra, pe 17 Martie 1969 fiind cel mai mic dintre fratii sai. A abandonat scoala la varsta de 16 ani si i s-a oferit imediat sa fie ucenic la o scoala de moda, continuand sa lucreze in mai multe locatii pana in 1994 cand se intoarce la Londra si termina masterul in Fashion Design. De la momentul terminarii universitatii, Alexander McQueen devine unul dintre cei mai renumiti si mai respectati creatori de moda din lume. Colectiile uimitoare Alexander McQueen cuprind incaltaminte, genti, cravate, ochelari de soare, curele, esarfe, portofele, brelocuri, bijuterii si de asemenea cele 2 linii McQueen pentru femei si  McQ pentru barbati.

Colectia de imbracaminte, incaltaminte, genti, curele, ochelarii de soare, portofele, esarfe, cravate, bijuterii si brelocuri Alexander McQueen sunt cunoscute atat pentru puterea lor emotionala si energia pura cat si pentru natura romantica dar contemporana a designului. Parte integranta a culturii  Alexander McQueen este juxtapunerea elementelor contrastante: fragilitate si putere, traditie si modernism, fluiditate si stagnare. Colectiile sale de incaltaminte, imbracaminte, genti, esarfe  si accesorii expun un punct de vedere emotional chiar pasional. Colectiile Alexander McQueen proiecteaza un respect porfund pentru artele frumoase si pentru traditia maiestriei. Colectiile de imbracaminte, incaltaminte, genti, portofele, esarfe, curele, brelocuri, butoni si cravate Alexander McQueen combina cunostinte profunde de croitorie englezeasca, croiala frantuzeasca tipica unui atelier Haute Couture si finisajul impecabil tipic stilului italian.  

Sarah Burton  este acum directorul de creatie pentru Alexander McQueen. Ea va continua sa produca creatii inspirate de viziunea si  dorintele lui Alexander McQueen.