Filtre
Caciuli Medusa Beanie Fete

VersaceMedusa Beanie

401 Lei 646 Lei
-38%
Caciuli Beanie Fete

MSGMBeanie

149 Lei 248 Lei
-40%
Sepci Baseball Cap* Fete

DSQUARED2Baseball Cap*

401 Lei 555 Lei
-28%
Accesorii Micro FF embossed headband Fete

FendiMicro FF embossed headband

928 Lei 1,406 Lei
-34%
Accesorii Headband with real Murmanski Fete

MagilHeadband with real Murmanski

141 Lei 262 Lei
-46%
Accesorii Real Murmanski headband Fete

MagilReal Murmanski headband

141 Lei 262 Lei
-46%
Caciuli Real fox beanie Fete

FendiReal fox beanie

1,247 Lei 2,036 Lei
-39%

Accesorii Fete

Conceptul de accesorii s-a transformat de-a lungul timpului dintr-o necesitate comuna a vietii zilnice intr-una speciala, unde conteaza calitatea si aspectul de fashion. In jurul hainelor si al pantofilor s-a creat o adevarata pasiune din partea iubitorilor de moda, a colectionarilor, acestia reusind sa vizualizeze un simplu accesoriu ca o piesa moderna ce poate asorta tinute sofisticate sau poate deveni centrul unei intregi tinute.

In cautarea de accesorii fete se regasesc criterii specifice care ajuta la achizitionarea lor. Calitatea este una din prioritati, urmata de aspect  si de pretul produsului. In magazinul Boutique Mall veti gasi modele dama de incaltaminte si imbracaminte de diferite tipuri sau accesorii pentru diferite ocazii. Orice produs din magazinul B-mall poate deveni un cadou deosebit si apreciat de cei din jur. Categoriile noastre de accesorii dama sunt diverse, lucru care iti face cumparaturile mai usoare, reusind sa gasesti intr-un singur loc zeci de lucruri de care ai nevoie.

In categoria accesorii pentru fete vei gasi de-a lungul timpului diferite oferte de achizitionare la preturi speciale. Orice stil personal pentru  fete se poate regasi in produsele B-mall, acestea facand parte dintr-o selectie cu colectii recente.

De asemenea, ai la dispozitie un numar de contact pentru a lua legatura cu specialistii Boutique Mall care te vor sfatui in a face alegerea potrivita.