• Filtre
  Bratari Bracelet Femei Accesorii K KRIZIA Dama - Bratari K KRIZIA Bracelet Silver Femei (BM 9685649) - B-mall.ro
  K KRIZIABracelet
  373 Lei 598 Lei
  -38%
  Bratari Bracelet Femei Accesorii K KRIZIA Dama - Bratari K KRIZIA Bracelet Gold Femei (BM 9685652) - B-mall.ro
  K KRIZIABracelet
  373 Lei 598 Lei
  -38%

  Accesorii Dama K KRIZIA - Articole de firma

  Pentru cei care adora incaltarile, hainele si accesoriile, in magazinul online B-mall vor gasi game variate de accesorii si colectii moderne apartinand unor branduri celebre precum K KRIZIA.

  In zecile de modele pentru femei disponibile pe site-ul nostru, vei reusi sa creezi garderobe interesante si admirate de cei din jur. Specialistii nostri stau la dispozitie cu sfaturi si raspunsuri la intrebari pentru achizitii personale sau cadouri de accesorii K KRIZIA femei.

  Personalitatea va fi pusa in evidenta de hainele dama cu clasa pe care le vei putea alege din varietatea Boutique Mall si care te vor face sa te simti bine in cele mai bine croite accesorii, haine sau pantofi. In cautarea pieselor de rezistenta pentru diferite anotimpuri, sacourile si esarfele pentru femei sunt speciale pentru primavara, la fel si sandalele sau ochelarii de soare dama pentru vara.

  Calitatea este cea care recomanda accesorii K KRIZIA pentru femei din varietatea B-mall. Transportul pentru orice obiecte din categoria accesorii este gratuit, implicit pentru brandul K KRIZIA.