Produse Wolford in Romania, FW21, pretul 300 Lei-650 Lei

Filtre
-30%
Maiouri Wolford Aurora Tank Top

WolfordAurora Tank Top

441 Lei 308 Lei

Despre Wolford

Compania Wolford a luat nastere in 1949 in Bregenz, Austria. Parintii fondatori - Reinhold Wolff si Walter Palmers - au pus bazele firmei initial numita Wolff & Co. Scopul acesteia era de a oferi ciorapi de dama realizati din matase pura si fibre de rayon. Productia tehnologica – unica la acea vreme – era bazata pe modificarea si alterarea unor masini de remaiat bumbac din America. Aceasta tehnologie speciala a permis realizarea unor piese unice, cu standarde calitative inalte, imposibil de copiat sau reprodus. Aceste calitati au pus Wolford cu un pas inaintea competitiei.

De-a lungul timpului, ambitia si determinarea fondatorilor a dus la extinderea companiei. Wolford a fost si este si in prezent o companie vizionara - in 1988 o schimbare strategica ii va determina sa se repozitioneze pe segmentul de lux al pietei desuurilor. In 1992, acelasi spirit vizionar ii va determina sa schimbe productia principala a companiei de la dresuri la dessuri modelatoare. Aceste desuuri ofereau femeilor iluzia unui corp mai subtire, mai armonios si au revolutionat la acea vreme piata. Piesele semnate Wolford erau perfect invizibile, lucrate pe baza unui pattern revolutionar – o croiala circulara, tubulara, fara cusaturi. Succesul obtinut i-a determinat sa se extinda international si sa-si diversifice linia de produse oferite publicului.

Astazi, Wolford este un brand premium cu o lunga traditie pe piata de lenjerie intima modelatoare, dessuri, lenjerie sexy si costume de baie. Wolford se adreseaza femeii puternice, pline de pasiune, care stie exact ce-si doreste si care vrea sa transmita celor din jur o imagine perfecta. Produsele Wolford se simt si se comporta ca o a doua piele, modeland si infrumusetand silueta feminina. Brand-ul Wolford este sinonim cu luxul si bunul gust.