Produse LOVE Moschino in Romania

Filtre
Pulovere casual LOVE Moschino Short Sleeve Jumper
LOVE Moschino

Short Sleeve Jumper

835 Lei 751 Lei
-10%
Rochii casual LOVE Moschino Tweed Dress
LOVE Moschino

Tweed Dress

2,107 Lei 1,897 Lei
-10%
Sacouri office LOVE Moschino Striped Bolero
LOVE Moschino

Striped Bolero

1,250 Lei 1,125 Lei
-10%
Trenciuri LOVE Moschino Ruffled Coat
LOVE Moschino

Ruffled Coat

2,410 Lei 2,169 Lei
-10%
Rochii casual LOVE Moschino Sleeveless Dress
LOVE Moschino

Sleeveless Dress

2,107 Lei 1,897 Lei
-10%
Pantaloni scurti LOVE Moschino Striped Shorts
LOVE Moschino

Striped Shorts

935 Lei 842 Lei
-10%
Rochii casual LOVE Moschino Long Dress
LOVE Moschino

Long Dress

2,213 Lei 1,992 Lei
-10%
Trenciuri LOVE Moschino Double Breasted Coat
LOVE Moschino

Double Breasted Coat

2,564 Lei 2,307 Lei
-10%
Blanuri LOVE Moschino Long Fur Coat
LOVE Moschino

Long Fur Coat

11,080 Lei 9,972 Lei
-10%
Genti de mana LOVE Moschino JC4337PP06KZ150A
LOVE Moschino

JC4337PP06KZ150A

1,116 Lei 1,004 Lei
-10%

Despre LOVE Moschino

Designerul Franco Moschino s-a nascut in 1950 langa Milano, in Italia si si-a dedicat intreaga viata modei si stilului. Moschino a urmat cursurile Academiei de Arte Frumoase din Milano, unde si-a dezvoltat talentul pentru design si ilustratie de moda. Dupa absolvirea cursurilor, acesta si-a creat rapid o reputatie de tanar talent lucrand ca designer si ilustrator de moda pentru diverse reviste si firme prestigioase de design. In 1981, Moschino a devenit designerul din spatele unui brand milanez de succes, renumit pentru stilul sau boem si estetica creativa. Aici o va cunoaste pe viitoarea sa prietena si colaboratoare, Rossella Jardini.

In 1983, Moschino lanseaza prima colectie proprie de confectii de dama ready-to-wear pe podiumul Fiera di Milano. Din acest moment, Franco Moschino va deveni renumit pentru talentul sau unic si pentru stilul sau aparte ce infatisa traditia italiana a croitoriei de lux la superlativ. Piesele sale sunt in acelasi timp purtabile, feminine si capricioase, dar intotdeauna impecabil croite. In acelasi timp, prezentarile sale de moda spectaculoase ii vor aduce renumele de copil teribil al modei italiene.

Fructuoasa colaborare dintre Franco Moschino si Rossella Jardini incepe in 1984. Cei doi vor continua sa lanseze colectii de dama ready-to-wear, punand in acelasi timp bazele imperiului Moschino asa cum il stim astazi. In 1988, Moschino lanseaza prima sa linie secundara de creatii accesibile publicului larg - Moschino Cheap and Chic. In afara de aceasta, Moschino lanseaza o colectie de confectii pret-a-porter destinata barbatilor si intitulata Moschino Uomo, plus numeroase alte colectii de incaltaminte, de genti, de costume de baie, de blugi, bijuterii, lenjerie, parfumuri, ochelari de soare, accesorii (curele, umbrele) si confectii pentru copii – Moschino Bambino. Colaborarea dintre cei doi a durat 11 ani, pana la moartea designerului in 1994. In tot acest timp, Rosella Jardini a jucat un rol important in procesul creativ al brandului, precum si in conducerea companiei, care la momentul respectiv numara peste 100 de angajati si o retea de distributie globala cu 15 birouri situate pe intreg mapamondul.

Anul ascesta, in 2013, brand-ul Moschino celebreaza 30 de ani de existenta. Sub atenta indrumare a Rosellei Jardini, acesta a crescut intr-un adevarat imperiu al modei. In prezent Moschino este un brand cu un renume international si cu o retea de distributie globala ce include 22 de magazine proprii si un numar si mai mare de departamente incluse in cele mai mari magazine din lume. Confectiile si accesoriilor Moschino sunt purtate cu mandrie de unele din cele mai prestigioase celebritati si figuri publice ale lumii. Brand-ul Moschino este apreciat si iubit de pasionatii modei si de toti cei care iubesc sa se exprime prin intermediul vestimentatiei si a stilului propriu.