Filtre
Sneakers Vans Berle Pro

VansBerle Pro

357 Lei 557 Lei
-36%
Sneakers Vans Authentich Vibram Sneakers

VansAuthentich Vibram Sneakers

555 Lei
Nou -10% extra: NEW10
Sneakers Vans Autenthic Sneaker

VansAutenthic Sneaker

459 Lei
Nou -10% extra: NEW10
Sneakers Vans Shoes Authentic 44 Dx

VansShoes Authentic 44 Dx

410 Lei
Nou -10% extra: NEW10
Sneakers Vans Sneaker Old Skool 36

VansSneaker Old Skool 36

435 Lei
Nou -10% extra: NEW10
Sneakers Vans Vans Sneaker VN0A38GFPXC1 ANAHEIM

VansVans Sneaker VN0A38GFPXC1 ANAHEIM

555 Lei
Nou -10% extra: NEW10
Sneakers Vans Old Skool Overt Cc Shoes

VansOld Skool Overt Cc Shoes

531 Lei
Nou -10% extra: NEW10
Sneakers Vans Classic Slip-On

VansClassic Slip-On

292 Lei 495 Lei
-41%

Despre Vans

Compania Vans sustine si promoveaza skateboarding-ul inca din 1966. Aceasta traditie continua si in prezent prin gama larga de modele de incaltaminte oferita publicului amator de sporturi urbane.

Vans va ofera o gama larga de modele de incaltaminte sport de notorietate, precum espadrilele Vans Classic Slip-On® sau tenesii cu sireturi Classic Authentic®. Astfel, de peste 40 de ani, compania Vans isi aduce contributia la promovarea skateboarding-ului si a sporturilor urbane in lumea modei. In plus, prin endorsarea unor sportivi de talie mondiala precum Geoff Rowley si Tony Trujillo, Vans sustine o echipa completa de atleti profesionisti, campioni ai skateboarding-ului si snowboarding-ului.

Sezon dupa sezon, Vans continua sa perfectioneze designul si tehnologia modelelor sale de incaltaminte sport, ceasuri si clăpari, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de confort, performanta si stil la superlativ.

La baza tuturor modelelor Vans oferite se afla o echipa de atleti de performanta. Ei ne ajuta sa proiectam incaltaminte care va va ajuta sa va imbunatatiti performantele sportive prin cele mai noi tehnologii aplicate, punand in acelasi timp in evidenta stilul dumneavoastra unic, personal.

Alegeti-va acum modelul preferat din colectia unica de incaltaminte sport Vans Core Classic! Va garantam ca veti fi impresionati de varietatea de modele disponibile.