Filtre

Despre Superga

Superga s-a nascut in 1913 in Torino, Italia, atunci cand Walter Martiny a inceput sa produca incaltaminte cu talpa din cauciuc, marcata cu logo-ul Superga. In 1925, designul Superga s-a extins la pantofi cu talpa din cauciuc vulcanizat si a aparut stilul Heritage 2750.

Dupa Primul Razboi Mondial, Superga a reinceput productia, specializandu-se, exclusiv, in realizarea de incaltaminte de inalta calitate. In anii 1970, Superga s-a diversificat si a adaugat pantofii sport cu atribute tehnice. Acum, colectiile includ Superga City din piele si Superga Country, cu incaltaminte din cauciuc pentru vreme ploiasa si cizme, in plus fata de colectiile Superga Vilcanized si linia Sport.

Superga celebreaza veselia vietii prin 2750, oferind un numar mare de culori, materiale si imprimeuri in fiecare sezon, pentru femei, barbati si copii. Si, pentru toti cei pasionati de moda, pantofii din colectia Editia Limitata Superga pastreaza traditia 2750 intr-un design de productie limitata. Bucurati-va de produsele acestui brand!