Produse Missoni in Romania

Filtre
-10%
Rochii elegante Missoni Long Dress
Missoni

Long Dress

2,880 Lei 2,592 Lei
-10%
Rochii de zi Missoni Knee-Length Multicolor Dress
-10%
Pantaloni office Missoni M Wide Leg Pant
Missoni

M Wide Leg Pant

631 Lei 568 Lei
-10%
Cardigane Missoni White And Silver Lamé Cardigan
-10%
Rochii lungi Missoni bare back halterneck dress
Missoni

bare back halterneck dress

1,380 Lei 1,242 Lei
-10%
Cardigane Missoni Cashmere Blend Cardigan
Missoni

Cashmere Blend Cardigan

2,810 Lei 2,529 Lei
-10%
Cardigane Missoni Long Silver Lurex Cardigan
Missoni

Long Silver Lurex Cardigan

4,119 Lei 3,707 Lei
-10%
Esarfe Missoni Striped Patterned Scarf
Missoni

Striped Patterned Scarf

1,892 Lei 1,703 Lei
-10%
Esarfe Missoni Patterned Scarf
Missoni

Patterned Scarf

3,168 Lei 2,851 Lei
-10%
Rochii de zi Missoni Black Ribbed Dress
Missoni

Black Ribbed Dress

7,037 Lei 6,334 Lei
-10%
Espadrile Missoni Chevron Espadrilles
Missoni

Chevron Espadrilles

1,392 Lei 1,253 Lei
-10%
Rochii lungi Missoni Lamé Knitted Dress In Multicolor

Despre Missoni

Brand-ul Missoni si-a inceput viata ca un mic atelier ce producea imbracaminte sportiva. De-a lungul anilor, a ajuns sa fie un nume si un adevarat trendsetter pentru categoria tricotaje. La inceput, Ottavio si Rosita Missoni isi vindeau portofoliul de modele altor brand-uri. Dupa un timp insa, au decis sa-si deschida propria companie producatoare de confectii. La finele anilor ’60, Missoni era deja un brand recunoscut international si privit ca fiind una din cele mai originale si excentrice case de moda. In prezent, compania este in continuare condusa din sediul aflat in casa familiei Missoni.

Brand-ul este recunoscut pentru tiparele si sabloanele sale unice ce decoreaza atat cravatele, esarfele si ponchourile, cat si incaltamintea semnata Missoni. Colectiile Missoni sunt populare printre celebritati de top si iubitoare ale modei din intreaga lume. In acelasi timp, incaltamintea si accesoriile Missoni au devenit adevarate simboluri ale stilului si luxului.

Esarfele sau ponchourile impodobite cu modelul clasic in zig-zag pot oferi o atitudine aparte, un caracter unic si o nota de stil oricarei tinute, oricat de simpla. Missoni este un nume cu greutate si in moda barbateasca, cravatele sale cu model unic fiind unele din cele mai cautate piese ale brand-ului. Si asta nu e tot: Missoni produce si o colectie de pantofi de dama si barbatesti, eleganti, intr-o gama larga de stiluri. Imprimeurile remarcabile, folosirea inovativa a culorilor si formelor si siluetele clasice ale creatiilor Missoni fac din acesta un brand cu greutate in lumea modei. Piesele Missoni sunt un must-have pentru femeile si barbatii chic, iubitori de lux si eleganta.