Filtre
Fast Delivery
Sneakers Michael Kors Allie Trainer Leather 43R5ALFP3L
Fast Delivery
Pantofi cu toc Michael Kors Keke Toe Cap Pump 40F1KEHP1L
Fast Delivery
Sneakers Michael Kors Billie Sneaker 43F1BIFS2L
Fast Delivery
Sneakers Michael Kors Allie Trainer Leather 43R5ALFP3L
Fast Delivery
Sneakers Michael Kors Georgie Sneaker 43F1GEFS1D
Fast Delivery
Sneakers Michael Kors Liv Trainer Tech Canvas 43F8SCFS3D
Fast Delivery
Sneakers Michael Kors Allie Wrap Trainer Leather 43F1ALFS2L
Fast Delivery
Sneakers Michael Kors Allie Wrap Trainer Leather 43R6ALFP2B
Fast Delivery
Bocanci Michael Kors Stark Bootie Leather 40F1SRFE5A
Fast Delivery
Sneakers Michael Kors Bodie Slip On 43F1BDFP2D
Fast Delivery
Botine Michael Kors Farrah Bootie Leather/Astro Studs  40F1FHHE1L
Fuste casual Michael Kors Skirt

Michael KorsSkirt

1,091 Lei
Rochii de zi Michael Kors Dress

Michael KorsDress

1,091 Lei
Rochii de zi Michael Kors Dress

Michael KorsDress

1,091 Lei
Rochii de zi Michael Kors Dress

Michael KorsDress

1,430 Lei

Despre Michael Kors

Unul din cele mai mari branduri din lume in materie de imbracamine si incaltaminte de lux, este tocmai Michael Kors, companie care a fost fondata in anul 1981 de catre celebrul designer Michael Kors. In ultimii 20 de ani, aceasta companie a oferit pietei produse din ce in ce mai diverse, dar cu anumite avantaje mult mai diferite fata de orice alt brand de pe piata, fapt ce a ajutat compania la dezvoltarea sa.

In momentul de fata, casa de moda cu numele de Michael Kors, este recunoscuta la nivel international pentru luxul produselor sale care continua sa uimeasca de fiecare data si la absolut fiecare lansare. Cel mai mare avantaj la lor consta in partea vizuala, acolo unde brandul exceleaza. Practic, creatorul si designerul acestui brand, Michael Kors, a reusit ca prin fiecare produs al propriului sau brand sa introduca o nota de extravaganta, astfel sa claseze aceasta companie in topul celor mai cautate de pe piata.

Astfel, bineinteles ca aceste produse au ca si avantaje partile sale vizuale, deoarece inca din anii 2000, brandul a iesit in evidenta la diverse prezentari de moda prin combinatia de elemente vizuale care au ca si avantaj o gama cat mai diversa de culori. Drept urmare, designerul Michael Kors, reuseste ca prin tipologia propriilor produse sa claseze acest brand in topul celor mai cautate din lume, chiar in clasa premium. Din aceasta cauza, aceste produse, merita toata atentia ta, deoarece desi nu se evidentiaza foarte mult la prima vedere, totusi generozitatea diversitatii in ceea ce consta aspectul produselor, este un avantaj foarte important.

Femeile, au la dispozitie produse Michael Kors din categoria de incaltaminte, imbracaminte, genti si accesorii, iar in cazul barbatilor, gama de produse este aceeasi, insa cu o diversitate putin mai mica. Cea mai mare surpriza, este tocmai faptul ca, fetele sub 18 ani, au si ele parte de incaltaminte Michael Kors, ceea ce inseamna ca brandul este unul foarte potrivit pentru orice persoana.

In mod ironic, simplitatea, reprezinta un atuu considerabil pentru acest brand, deoarece toate produsele, se bucura de un aspect simplu, dar plin de personalitate. Cu alte cuvinte, brandul Michael Kors, nu este recunoscut pentru extravaganta produselor sau prin doza de culoare excesiva, ci tocmai din cauza modului simplu in care aceste produse se prezinta. Acest lucru, este posibil datorita viziunii designerului Michael Kors, care si-a dorit sa ofere oricarei persoane produse simple dar pline de nuanta.

In momentul de fata, magazinul nostru, va ofera o gama foarte variata de produse Michael Kors, acestea reusind sa satisfaca absolut orice persoana. Din aceasta cauza, iti recomandam sa le analizezi mai bine si sa le cauti pe cele care ti se potrivesc cel mai bine, deoarece ne dorim sa oferim produse de calitate oricarei persoane care isi doreste niste produse de calitate, dar cu un aspect cat mai simplu.