Produse K-Swiss in Romania

Filtre

Despre K-Swiss

K-SWISS fabrica incaltaminte sport, confortabila, de performanta, pentru adulti si copii deopotriva. Incaltamintea K-SWISS este proiectata sa te ajute sa-ti fortezi limitele si sa castigi. Avem un singur motiv pentru care te invitam sa incerci K-SWISS: sunt cei mai buni! Fie ca esti un tenismen de performanta sau pur si simplu te zbengui in curtea scolii in pauza mare, incaltamintea K-SWISS va tine pasul mereu cu stilul tau de viata dinamic. Asa ca alege si tu modelul preferat din aceasta colectie incredibila de incaltaminte sport functionala si moderna.
Cu o traditie ce dateaza din 1966, K-SWISS a ajuns sa fie sinonim cu inovatia, calitatea, performanta si stilul. K-SWISSS a produs primul pantof sport de piele pentru tenis – celebrul model CLASSIC. Acesta a debutat pe arena Wimbledon in 1966. Si acum, aproape 50 de ani mai tarziu, brand-ul continua sa produca incaltaminte sport de calitate pentru tenismeni. In prezent insa, traditia brand-ului s-a extins pentru a include un numar mare de alte sporturi si de a intampina nevoile celor cu un stil de viata activ – sportivi de performanta, incepatori, adulti si copii deopotriva.

Linia de incaltaminte K-SWISS Kids hraneste spiritul competitiei si sustine performanta prin design-ul sau in acelasi timp rezistent si flexibil ce nu va ingradi niciodata miscarea si stilul de viata ultra-activ al copiilor. Indiferent de varsta, pantofii sport K-SWISS Kids incurajeaza dezvoltarea sanatoasa a picioarelor copiilor, oferind in acelasi timp protectie anti-soc. K-SWISS incuranjeaza copiii de toate varstele sa-si dezvolte aptitudinile sportive.

Indiferent de preferinte si stil, K-SWISS si K-SWISS Kids vor continua sa produca incaltaminte sport performanta, cu un design inovativ, care incurajeaza miscarea si un stil de viata activ, oferindu-ti in acelasi timp confort de exceptie si un design modern.