Produse Inov-8 in Romania

Filtre

Despre inov-8

Cu sediul in “ultima zona salbatica a Angliei” – dealurile si zona mlastinoasa Pennines de Nord, inov-8 este o companie producatoare de incaltaminte si accesorii sportive dedicate in special sectorului off-road. Inov-8 si-a propus sa ofere pasionatilor de iesiri in aer liber incaltaminte si accesorii cu un design usor si functional, care iti vor imbunatatii performantele sportive naturale, dar si placerea de a petrece timp in natura. Inov-8 este o companie bazate pe ideea de inovatie – daca nu pot imbunatatii un produs, atunci nu il comercializeaza!

 Toate modelele de incaltaminte sportiva inov-8 trec printr-un proces exhaustiv de testare la care participa entuziasti ai drumetiilor si atleti de talie internationala, totul pentru a garanta performanta de top si fiabilitate in orice conditii. Intreg procesul de design si dezvoltare este centrat pe ideea de a optimiza performanta utilizatorilor. Incaltamintea sport inov-8 are un design ultra-functional ce foloseste un material textil rezistent cu ochiuri. Acesta asigura respiratia piciorului si-ti garanteaza de fiecare data climatul si temperatura perfecta pentru alergat. Iar daca alergi prin apa si picioarele ti se uda, sistemul de ventilatie functioneaza ca o pompa care elimina apa din pantof si ii permite in acelasi timp sa se usuce rapid. Chingile laterale asigura sustinere pe timpul alergarii, fara a interfera cu aliniamentul natural al metatarsienelor. Calcaiul este croit dintr-o bucata pentru a-ti menaja tendonul lui Ahile, pentru a imbunatatii confortul si a minimiza frecarea si disconfortul – in special atunci cand alergi la vale.

Echipa inov-8 este alcatuita din experti cu un palmares de exceptie, specialisti in domenii precum: sport, atletism, alpinism, design industrial, bio-mecanica si productie de pantofi. Alaturi de acestia sta o echipa de testeri alesi cu grija din randul atletilor de top. Impreuna, echipa inov-8  lucreaza zi de zi pentru a-ti  oferi incaltaminte si accesorii de top si tehnologie sportiva de noua generatie.