Filtre

Despre Herschel Supply Co.

La inceputul secolului XX, Peter Alexander Cormack, de profesie dogar, si sotia sa, Annie, au trecut Oceanul Atlantic pentru a ajunge din Scotia in Canada. La acel moment, guvernul incuraja familiile sa emigreze in Canda prinr-un program de stramutare. Celor doi le-a fost oferit pamant pentru a-si construi o casa si o ferma. Dupa lungi zile petrecute pe vapor, cuplul a ajuns in sfarsit pe tarmul Canadei si s-a asezat pe unul din dealurile de langa oraselul Herschel – care in prezent are o populatie de doar 30 de locuitori.

In prezent, la mai bine de un secol de la venirea in Canada, stranepotii lui Peter si ai lui Annie sunt in continuare acolo. Numai ca in prezent, acestia creeaza genti si rucsacuri performante. Herschel Supply Co. isi are sediul in Vancouver, Canada si produce o gama larga de rucsacuri, genti, portofele si genti de voiaj. Scopul declarat al companiei este acela de a crea genti si rucsacuri bine proiectate, practice si functionale, lucrate cu atentie pentru cele mai fine detalii de constructie si design.

Herschel Supply Co. se inspira din lumea alpinismului montan, din cultura americana, din calatoriile exotice si din moda. Herschel reinventeaza gentile si rucsacurile, oferindu-le un design modern si o tehnologie performanta ce ofera confort si functionalitate. Gentile Herschel incurajeaza pasiunea consumatorului modern pentru individualitate si un stil propriu, personal. Design-ul gentilor Herschel imbina armonios trecutul, prezentul si viitorul. Ei creeaza mediul propice pentru dezvoltarea unei noi generatii de iubitori ai modei si ai stilului activ, dinamic. Bine ai venit la Herschel!