Filtre

Despre Garmont

Compania Garmont North American s-a specializat pe proiectarea si confectionarea de incaltaminte speciala pentru alpinism si trasee montane, precum si de incaltaminte pentru ski. Cu un design anatomic unic, Garmont proiecteaza incaltaminte revolutionara, la limita intre tehnologie, performanta si confort natural. Incaltamintea Garmont se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa faca incursiuni in natura, sa-si testeze limitele si sa mearga mai departe.

Misiunea Garmont este una simpla: de a produce incaltaminte performanta si functionala care sa satisfaca ambitia si spiritul neobosit al pasionatilor de natura. De cinci generatii, familia Morlin proiecteaza si produce bocanci si incaltaminte sport la poalele masivului montan Dolomites. Compania Garmont are la baza traditia, calitatea si pasiunea de necontestat pentru inovatie.
Prioritatile designului Gamont includ: rezistenta la apa, performanta si aderenta pe orice teren si durabilitatea. Zi de zi, Garmont face eforturi pentru a va oferi ghete si pantofi rezistenti care sa respecte toate acestea caracteristici si multe altele. Garmont isi doreste sa creeze cei mai performanti bocanci, care sa te ajute sa cuceresti orice munte si orice teren. Performanta si fiabilitatea sunt promisiunea celor de la Garmont.