Produse ECCO in Romania

Filtre
Ghete ECCO Calgary

ECCOCalgary

886 Lei
-26%
Bocanci de iarna ECCO Whistler

ECCOWhistler

1,048 Lei 780 Lei
-22%
Bocanci de iarna ECCO Xpedition Kids

ECCOXpedition Kids

567 Lei 445 Lei
Sneakers ECCO Wmns CS16

ECCOWmns CS16

628 Lei
-20%
Bocanci de iarna ECCO Xpedition Kids

ECCOXpedition Kids

567 Lei 454 Lei
-29%
Sandale sport ECCO Cruise

ECCOCruise

493 Lei 351 Lei
-21%
Bocanci de iarna ECCO Urban Snowboarder

ECCOUrban Snowboarder

567 Lei 449 Lei
-24%
Bocanci de iarna ECCO Urban Snowboarder

ECCOUrban Snowboarder

567 Lei 433 Lei
-23%
Sneakers ECCO Intrinsic 3

ECCOIntrinsic 3

653 Lei 502 Lei

Despre ECCO

Afacere de familie si independenta. Noi urmam pasiunea noastra pentru incaltaminte prin detinerea propriei productie.

Peste tot in lume, designul scandinav este considerat ca fiind exclusivist si elegant, dar functional si simplu - si intotdeauna de inalta calitate. Pantofii ECCO nu fac exceptie. Filosofia noastra asupra designului ce urmareste piciorul, cu estetica sa simpla si eleganta, isi are radacinile in designul danez.

Suntem pasionati de a face pantofi si de tot ceea ce are legatura cu acest lucru - de la tabacitul pielii pana la cusutul partii superioare. Suntem mereu in cautarea de idei noi, tehnologii noi, standarde mai ridicate si modalitati mai bune de a face lucrurile. Suntem mandri de produsele noastre si de compania noastra. Punem pasiune in ceea ce facem - si pasiunea creeaza calitate.

Karl Toosbuy a vrut sa creeze pantofi in care nu trebuie sa-ti fortezi piciorul sa intre. Ar trebui sa se potriveasca ca o manusa. Acesta a devenit inceputul conceptului revolutionar al ECCO: crearea unor pantofi mai confortabili, mai rezistenti si care permiteau oamenilor sa se miste natural.

 Creand pantofi care dureaza mai mult decat tendintele si permit piciorului sa se miste natural, noi dam libertatea oamenilor de a trai intr-un mod mai activ si spontan. Ii permitem clientului nostru sa mearga mai departe, sa stea mai mult, sa faca mai mult si sa fie mai mult.