Produse Converse in Romania

Tenisi & Adidasi Converse Limited Edition*
Converse

Limited Edition*

837 Lei 293 Lei
-65%
Rucsacuri Converse Edc Backpack In Navy
Converse

Edc Backpack In Navy

158 Lei 104 Lei
-34%
Rucsacuri Converse Edc Backpack In Red
Converse

Edc Backpack In Red

158 Lei 124 Lei
-22%
Rucsacuri Converse Go Backpack In Black
Converse

Go Backpack In Black

284 Lei 173 Lei
-39%
Tenisi & Adidasi Converse Sneakers Clean Lift
Converse

Sneakers Clean Lift

565 Lei 405 Lei
-28%
Tenisi & Adidasi Converse Sneakers Clean Lift
Converse

Sneakers Clean Lift

565 Lei 405 Lei
-28%
Tenisi & Adidasi Converse One Star Ox
Converse

One Star Ox

638 Lei 303 Lei
-53%
Tenisi & Adidasi Converse Breakpoint 2V OX
Converse

Breakpoint 2V OX

318 Lei 151 Lei
-53%
Tenisi & Adidasi Converse One Star 2V OX
Converse

One Star 2V OX

413 Lei 196 Lei
-53%
Tenisi & Adidasi Converse One Star 2V OX
Converse

One Star 2V OX

413 Lei 196 Lei
-53%
Tenisi & Adidasi Converse One Star Ox
Converse

One Star Ox

638 Lei 303 Lei
-53%
  • 1
  • 2
  • ..
  • 3

Despre Converse

Marquis M. Converse a deschis Compania Converse de tenisi din cauciuc in Malden, Massachusetts in 1908 si a început cu incaltaminte de iarna pentru barbati, femei si copii. La scurt timp, a fost creata o linie de incaltaminte sport, incluzand pantofii din panza pentru tenis „Chuck Taylor All Star”, tenisii pentru baschet si tenisii „Jack Purcell”. Prin inovatiile aduse, conduita si contributii, Converse a creat un brand de pantofi bazat pe mostenirea si entuziasmul sporturilor americane din secolul 20. Tinand pasul cu evolutia si popularitatea baschetului, tenisului, fotbalului, baseball-ului si atletismului, tenisii Converse au devenit favoriti in intreaga lume.

          De-a lungul anilor, Converse a creat colectii precum „Sports Performance”, „Sports Lifestyle” si „Sports Classics”. Colectia „Converse Sports Performance” a inceput din dragoste pentru baschetul in sine si a particularizat cei mai populari si legendari pantofi de baschet, incluzand modelul „Converse Chuck Taylor All Star”. De la stilul sport la cel de zi cu zi, colectia „Sports Lifestyle” le confera celor care o poarta originalitate si expresivitate. Tenisii „Sports Lifestyle” armonizeaza stilul-strazii cu incaltamintea casual inspirata de pantofii purtati pe terenul de sport in atletism si tenis. Colectia „Converse Sports Classics” combina ideile originale, creative, cu materiale noi, culori, printuri si caracteristici speciale care permit oamenilor sa se bucure de pantofii favoriti actualizati, precum „Converse Chuck Taylor All Star” si „Converse Jack Purcell”.

          Cu o istorie de aproape un secol de sport si inovatie in industria incaltamintei, Converse reprezinta mult mai mult decat colectia de pantofi. Istoria sa bogata prezinta povestea sporturilor americane si a inovatorilor care colaboreaza din dragoste pentru sport. Astazi, Converse creeaza incaltaminte care le permite sa-si exprime adevarata personalitate. Converse ofera o gama larga de sneakers stilati care se potrivesc barbatilor, femeilor si copiilor deopotriva. Iar linia de ochelari nu trebuie trecuta cu vederea. Asadar, fie ca sunteti in cautarea unei perechi de „Chucks” („Chuck Taylor All Star”) sau modele precum „Jack Purcell” sau „Converse Black Canvas”, nu cautati in alta parte decat la Converse!