Produse Converse in Romania

Filtre
Nou
Pantofi sport Converse Chuck 70
Nou
Pantofi sport Converse Chuck 70
-10%
Tenisi Converse All Star OX

ConverseAll Star OX

307 Lei 277 Lei
-9%
Sneakers Converse Chuck 70 Sneaker

ConverseChuck 70 Sneaker

466 Lei 426 Lei
Nou
Sneakers Converse Sneakers
-9%
Sneakers Converse Chuck 70 Sneaker

ConverseChuck 70 Sneaker

466 Lei 426 Lei
Nou
Sneakers Converse Sneakers
-8%
Sneakers Converse Leather Sneakers

ConverseLeather Sneakers

682 Lei 629 Lei
-30%
Sneakers Converse Sneakers

ConverseSneakers

539 Lei 379 Lei
-22%
Tenisi Converse Chuck Taylor All Star
-8%
Sneakers Converse Leather Sneakers

ConverseLeather Sneakers

624 Lei 575 Lei
-30%
Pantofi sport Converse Run Star Legacy

ConverseRun Star Legacy

588 Lei 413 Lei
-8%
Sneakers Converse Leather Sneakers

ConverseLeather Sneakers

624 Lei 575 Lei
-8%
Sneakers Converse All Star Leather Sneakers
-8%
Tricouri Converse All Star Printed T-Shirt
  • 1
  • 2
  • ..
  • 6

Despre Converse

Marquis M. Converse a deschis Compania Converse de tenisi din cauciuc in Malden, Massachusetts in 1908 si a început cu incaltaminte de iarna pentru barbati, femei si copii. La scurt timp, a fost creata o linie de incaltaminte sport, incluzand pantofii din panza pentru tenis „Chuck Taylor All Star”, tenisii pentru baschet si tenisii „Jack Purcell”. Prin inovatiile aduse, conduita si contributii, Converse a creat un brand de pantofi bazat pe mostenirea si entuziasmul sporturilor americane din secolul 20. Tinand pasul cu evolutia si popularitatea baschetului, tenisului, fotbalului, baseball-ului si atletismului, tenisii Converse au devenit favoriti in intreaga lume.

          De-a lungul anilor, Converse a creat colectii precum „Sports Performance”, „Sports Lifestyle” si „Sports Classics”. Colectia „Converse Sports Performance” a inceput din dragoste pentru baschetul in sine si a particularizat cei mai populari si legendari pantofi de baschet, incluzand modelul „Converse Chuck Taylor All Star”. De la stilul sport la cel de zi cu zi, colectia „Sports Lifestyle” le confera celor care o poarta originalitate si expresivitate. Tenisii „Sports Lifestyle” armonizeaza stilul-strazii cu incaltamintea casual inspirata de pantofii purtati pe terenul de sport in atletism si tenis. Colectia „Converse Sports Classics” combina ideile originale, creative, cu materiale noi, culori, printuri si caracteristici speciale care permit oamenilor sa se bucure de pantofii favoriti actualizati, precum „Converse Chuck Taylor All Star” si „Converse Jack Purcell”.

          Cu o istorie de aproape un secol de sport si inovatie in industria incaltamintei, Converse reprezinta mult mai mult decat colectia de pantofi. Istoria sa bogata prezinta povestea sporturilor americane si a inovatorilor care colaboreaza din dragoste pentru sport. Astazi, Converse creeaza incaltaminte care le permite sa-si exprime adevarata personalitate. Converse ofera o gama larga de sneakers stilati care se potrivesc barbatilor, femeilor si copiilor deopotriva. Iar linia de ochelari nu trebuie trecuta cu vederea. Asadar, fie ca sunteti in cautarea unei perechi de „Chucks” („Chuck Taylor All Star”) sau modele precum „Jack Purcell” sau „Converse Black Canvas”, nu cautati in alta parte decat la Converse!