Produse Carhartt in Romania

Filtre
Nou -13%
Pantaloni scurti Carhartt Aviation Shorts I028245 00
Nou -13%
Pantaloni scurti Carhartt Aviation Cargo Shorts I009758 00
Nou -13%
Pantaloni scurti Carhartt Aviation Shorts I028245 00
Nou -15%
Bermude Carhartt Drift Swim Trunks I015812 03
Nou -16%
Bermude Carhartt Chase Swim Trunks I026235 03
Nou -13%
Pantaloni scurti Carhartt Marble Shorts I029167 03
Nou -13%
Camasi Carhartt Clink Denim Shirt I029185 03
Nou -13%
Hanorace Carhartt Panic Print Hoodie I028983 03
Nou -13%
Pantaloni scurti Carhartt Aviation Shorts I028245 00

Despre Carhartt

In 1889, Hamilton Carhartt a fondat compania Carhartt pornind de la un scop unic declarat: acela de a stabili un standard de excelenta la care brand-urile competitoare sa aspire. Inca de la inceput, Carhartt a inteles ca pentru a reusi asta, produsele lui vor trebui sa fie diferite. Inarmat cu ambitie, determinare, patru masini de cusut, cinci angajati si o viziune antreprenoriala grandioasa, Carhartt a pus bazele unei companii care avea sa treaca testul timpului. La inceput, compania Carhartt a produs echipamente de lucru si protectie pentru muncitorii cailor ferate. De atunci insa, compania a evoluat si si-a extins gama de produse oferite. In prezent, Carhartt este un lider pe piata confectiilor si incaltamintei de protectie.
Insa care este acea trasatura care face incaltamintea Carhartt diferite de restul? Rapsunsul este: calitatea. Fiecare pereche de bocanci si de ghete de lucru este lucrata cu grija din cele mai bune materiale: piele groasa, premium si talpi speciale, antiderapante, rezistente si durabile. In timp ce incaltamintea de lucru produsa de alte firme va trebui inlocuita datorita uzurii, incaltamintea Carhartt va arata ca noua!

Carhartt stie ca exista o multime de meserii si stiluri diferite de oameni, fiecare cu preferintele si nevoile lor specifice. De aceea compania va ofera o gama larga de modele de ghete si bocanci de lucru, de la cei destinati lucrului la temperaturi foarte joase, cei waterproof pentru medii umede, modele cu varful protejat in metal, modele izolate electric si multe, multe altele. In plus, tehnologiile inovatoare incluse in fiecare pereche sunt menite sa va ofere un plus de confort: Branturile interioare patentate Carhartt Comfort, Carhartt Heel Guard si Carhartt Direct Welt sunt proiectate special pentru confortul dumneavoastra. Pentru orice meserie si orice teren, incaltamintea Carhartt este perfecta si va ofera durabilitate, calitate si confort.