Produse Adidas Originals in Romania

Tenisi & Adidasi Adidas Originals Sneakers
adidas Originals

Sneakers

787 Lei 714 Lei
-9%
Tricouri Adidas Originals Bra
adidas Originals

Bra

108 Lei 98 Lei
-9%
Bluze Adidas Originals Hoodie
adidas Originals

Hoodie

391 Lei 355 Lei
-9%
Pantaloni de Trening Adidas Originals Wrap pants
adidas Originals

Wrap pants

447 Lei 406 Lei
-9%
Bluze Adidas Originals Sweater
adidas Originals

Sweater

561 Lei 509 Lei
-9%
Bluze Adidas Originals Sweater
adidas Originals

Sweater

334 Lei 303 Lei
-9%
Tricouri Adidas Originals T-Shirt Crop
adidas Originals

T-Shirt Crop

221 Lei 200 Lei
-10%
  • 1
  • 2
  • ..
  • 3

Despre adidas Originals

De peste 80 de ani, Adidas face parte din universul sportului si al modei, oferind incaltaminte sport inovatoare. Scopul principal al brand-ului este de a proiecta incaltaminte sport care sa va ofere un nivel maxim de performanta si confort.

Incaltamintea si confectiile din gama adidas Originals se inspira din modelele clasice create de adidas de-a lungul anilor, reinterpretandu-le intro varianta moderna si creativa. Modelele clasice de incaltaminte sport Adidas, precum Superstar, Gazelle, sau Stan Smith continua sa fie extrem de populare in randul fanilor brand-ului.

Sigla Adidas este in prezent recunoscuta in intreaga lume. Din acest motiv, incaltamintea sport, precum si modelele clasice de confectii adidas: jachete, hanorace, tricouri sau pantaloni, sunt la fel de populare in prezent in randul tinerilor care apreciaza cultura acestui brand.

Astfel, colectia Adidas Originals de incaltaminte si accesorii reprezinta un omagiu adus sportului si unui brand care a facut si continua sa faca istorie. Iar daca vreti sa va completati look-ul sport, gentile adidas Originals sunt perfecte pentru tinutele dumneavoastra sport-casual, fiind un accesoriu clasic pentru orice iubitor adidas.