Produse Adidas Originals in Romania

Bluze Adidas Originals Hoodie
adidas Originals

Hoodie

440 Lei 407 Lei
-8%
Pantaloni de Trening Adidas Originals Trackpants
adidas Originals

Trackpants

474 Lei 438 Lei
-8%
Bluze Adidas Originals Sweater
adidas Originals

Sweater

418 Lei 386 Lei
-8%
Geci de Puf Adidas Originals Down Jacket
adidas Originals

Down Jacket

1,388 Lei 1,283 Lei
-8%
  • 1
  • 2

Despre adidas Originals

De peste 80 de ani, Adidas face parte din universul sportului si al modei, oferind incaltaminte sport inovatoare. Scopul principal al brand-ului este de a proiecta incaltaminte sport care sa va ofere un nivel maxim de performanta si confort.

Incaltamintea si confectiile din gama adidas Originals se inspira din modelele clasice create de adidas de-a lungul anilor, reinterpretandu-le intro varianta moderna si creativa. Modelele clasice de incaltaminte sport Adidas, precum Superstar, Gazelle, sau Stan Smith continua sa fie extrem de populare in randul fanilor brand-ului.

Sigla Adidas este in prezent recunoscuta in intreaga lume. Din acest motiv, incaltamintea sport, precum si modelele clasice de confectii adidas: jachete, hanorace, tricouri sau pantaloni, sunt la fel de populare in prezent in randul tinerilor care apreciaza cultura acestui brand.

Astfel, colectia Adidas Originals de incaltaminte si accesorii reprezinta un omagiu adus sportului si unui brand care a facut si continua sa faca istorie. Iar daca vreti sa va completati look-ul sport, gentile adidas Originals sunt perfecte pentru tinutele dumneavoastra sport-casual, fiind un accesoriu clasic pentru orice iubitor adidas.