Produse Tumi in Romania

Filtre

Despre Tumi

Brand-ul Tumi a luat nastere in 1975 si s-a dedicat excelentei in design, functionalitatii si inovatiei tehnice de exceptie. Iar in prezent compania continua sa evolueze si sa creasca respectand aceleasi principii. Tumi este cunoscut azi in intreaga lume ca un lider pe piata gentilor si accesoriilor de voiaj si nu numai. Compania foloseste in constructia gentilor, trollerelor, servietelor si portofelelor lor numai cele mai bune materiale – fie ca e vorba de piele sau de textile.

Iar in prezent compania a ridicat stacheta din nou odata cu lansarea ultimelor colectii: Alpha si T-Tech. Alpha este o colectie de genti si accesorii realizate din materiale superioare – mult mai usoare dar in acelasi timp mai durabile decat oricare alte genti. In acelasi timp, colectia surprinde in continuare esenta stilului si ingeniozitatii Tumi. Colectia T-Tech ofera clientilor aceleasi calitati de exceptie, insa se adreseaza celor care doresc un look mai casual, mai relaxat. De la rucsaci la genti si trollere, colectia T-Tech va va impresiona si va va oferi ceea ce va doriti!

Fie ca iubiti sa calatoriti in toata lumea sau sunteti un om de afaceri orientat spre succesul carierei sale, Tumi va poate oferi geanta perfecta. Compania este lider pe piata pe segmentul gentilor si accesoriilor de voiaj de lux.