• Filtre
    Pantofi casual Basic Oxford Barbati Pantofi Timberland pentru Barbati - Pantofi casual Timberland Basic Oxford Yellow Barbati (BM 13487579) - B-mall.ro
    TimberlandBasic Oxford
    516 Lei 808 Lei
    -36%

    Pantofi Timberland barbati

    Linia de incaltaminte barbateasca Timberland se remarca prin confort, durabilitate si rezistenta la intemperii. Ghetele Timberland sunt caluroase si impermeabile, oferindu-va confort de exceptie in sezonul rece. Gama de pantofi Timberland pentru barbati include atat modele functionale, rezistente, cat si pantofi casual, rafinati, perfecti pentru tinutele dumneavoastra de zi cu zi. Indiferent de stillul vestimentar preferat sau necesitati, Timberland va ofera incaltaminte barbateasca rezistenta, confectionata in materiale de cea mai buna calitate. Alegeti acum ghete Timberland si pantofi barbatesti la cele mai bune preturi, cu transport gratuit. Boutique Mall va ofera acces la branduri de top!

    Timberland – incaltaminte pentru barbati adevarati

    Misiunea companiei Timberland este de a echipa corespunzator orice barbat, femeie sau copil. Incaltamintea Timberland este impermeabila, durabila, confortabila si calduroasa. In plus, pantofii Timberland sunt disponibili intr-o gama larga de modele, adaptate tuturor gusturilor. Ghetele Timberland barbatesti sunt perfecte pentru sezonul rece, fiind calduroase si impermeabile. In plus, Timberland va ofera acum si linia ecologica de incaltaminte Earthkeepers, ce include modele clasice Timberland executate cu un impact minim asupra mediului, din materiale ecologice.

    Rating pentru categoria Pantofi Timberland barbati : 5.00/ 5 (2 voturi)