• Filtre
    Jachete Dragline Ski Jacket Barbati
    The North FaceDragline Ski Jacket
    1,824 Lei 2,112 Lei
    -14%
    Jachete Dragline Ski Jacket Barbati
    The North FaceDragline Ski Jacket
    1,824 Lei 2,112 Lei
    -14%
    Jachete M Insulation Hybr* Barbati Jachete The North Face pentru Barbati - Jachete The North Face M Insulation Hybr czarny Barbati (BM 13959289) - B-mall.ro
    The North FaceM Insulation Hybr*
    610 Lei 823 Lei
    -26%

    Geci North Face

    Atunci cand sezonul rece isi face simtita aparitia, barbatii cu stil investesc in geci si jachete de calitate, de la branduri de top, renumite atat pentru design, cat si pentru performantele termice de exceptie oferite. Folosind cele mai noi tipuri de tehnologie, The North Face va ofera jachete barbatesti calduroase, elegante si functionale. Gecile The North Face nu se adreseaza doar celor care iubesc drumetiile si alpinismul, ci si barbatilor care isi doresc protectie termica performanta, de exceptie, in orice conditii. In oras sau in salbaticie, jachetele performante The North Face va vor ajuta sa va mentineti confortul. Boutique Mall va pune la dispozitie o gama extinsa de geci The North Face barbatesti – confectii de calitate de la branduri de top la preturi excetionale. In plus, iti reamintim ca Boutique Mall ofera transport gratuit la orice comanda. Tu ce mai astepti?

    The North Face – geci confortabile si calduroase

    Compania The North Face a fost fondata in 1966 de catre doi prieteni excursionisti, amatori ai drumetiilor montane. Numele companiei – The North Face – face referire la faptul ca de obicei versantul nordic al unui munte este intotdeauna cel mai rece si mai inzapezit. In prezent, The North Face comercializeaza o gama larga de echipamente sportive, confectii, incaltaminte, precum si saci de dormit, rucsacuri si corturi. Jachetele barbatesti The North Face si gecile claduroase sunt perfecte pentru sezonul rece, oferind performante termice exceptionale in orice conditii. Alegeti acum jachete performante The North Face – un brand dedicat confortului tau termic.