• Filtre

    Esti tipul de barbat care oscileaza intre tinutele casual si sport de-a lungul sezoanelor? Daca da, iti propunem sa incerci tenisii si adidasii marca Lacoste, care cu siguranta nu te vor dezamagi. Ai de ales intre zeci de modele potrivite pentru toamna si primavara, usor de asortat si placute la purtat! Fie ca esti genul caruia ii plac tenisii clasici si casual sau care inclina spre adidasii sport, atletici iti garantam ca vei gasi ceea ce ti se potriveste dintr-o simpla cautare. Comanda si tu incaltaminte Lacoste iar noi iti livram gratuit orice produs!

    Incaltaminte casual

    Daca iti doresti o pereche de incaltaminte casual, pe care sa o porti purta zilnic la birou sau pe care sa o asortezi cu o tinuta de iesit in oras iti recomandam sa alegi un model tip Fairbrooke sau Keellson, deoarece acestea au o tenta eleganta si pot fi combinate cu articole de imbracaminte ca sacourile si camasile. Incaltamintea casual de la Lacoste va aduce garderobei tale stil si te va incadra in trendurile actuale cu minimul de efort, iar tu vei arata bine indiferent de ocazie. Tot ce iti ramane de facut este sa alegi perechea perfecta pentru tine in functie de materialele preferate, cum ar fi pielea sau tesatura si de stilul adoptat - mai extravagant sau clasic.

    Incaltaminte sport Lacoste

    Daca iti doresti o pereche de incaltaminte sport, comoda, pe care sa ii porti in timpul oricarei activitati - de la plimbari, iesit in oras sau pur si simplu cumparaturi - alege adidasii Lacoste, care iti vor oferi libertatea de miscare pe care ti-o doresti in fiecare zi. Ti-i poti alege in functie de materialul preferat - de la piele de caprioara, panza si piele sintetica pana la bumbac, cauciuc sau tesatura. In plus, iti recomandam sa folosesti filtrele de selectie din stanga paginii si sa iti alegi felul brantului, captuselii sau chiar si accentele pe care ti le doresti. Nu uita nici de inchidere - in cazul in care nu esti un fan al sireturilor ai la dispozitie modele cu arici, elastic sau chiar si fara nici un mecanism special - simplu si eficient.

    Rating pentru categoria Pantofi sport Lacoste barbati : 4.94/ 5 (101 voturi)
    Recenzii Pantofi sport Lacoste
    12 apr 2024, 22:30 Versace Versace Sneakers
    Nota 5/5
    Nota 10
    5 apr 2024, 13:44 Giuseppe Zanotti GIUSEPPE ZANOTTI Sneakers
    Nota 5/5
    Super
    24 mar 2024, 02:12 Dolce & Gabbana DOLCE & GABBANA PORTOFINO SNEAKERS
    Nota 5/5
    5 stele