• Filtre
    Fast Delivery
    Sneakers Ron 6D YM0YM00369YAF Barbati Pantofi sport Calvin Klein pentru Barbati - Sneakers Calvin Klein Ron 6D YM0YM00369YAF White Barbati (BM 8867136) - B-mall.ro
    Calvin KleinRon 6D YM0YM00369YAF
    447 Lei 497 Lei
    -10%
    Sneakers CALVIN KLEIN Sneakers Barbati Pantofi sport Calvin Klein pentru Barbati - Sneakers Calvin Klein CALVIN KLEIN Sneakers SILVER Barbati (BM 10880074) - B-mall.ro
    Calvin KleinCALVIN KLEIN Sneakers
    1,932 Lei 3,546 Lei
    -46%

    Cea mai confortabila incaltaminte pentru barbati este intotdeauna o pereche de adidasi. Pot fi purtati cu jeansi si tricou, cu un trening sau chiar si cu un sacou sport. Chiar daca este vorba de o intalnire bussiness, poti purta oricand o pereche de tenesi Calvin Klein confortabila, care iti va oferi atat flexibitate cat si un look modern. Iar cum pe Boutique Mall gasesti tot ce ai nevoie, te invitam sa alegi o pereche de adidasi care sa-ti faca zilele aglomerate mai usoare.

    Tenesi Calvin Klein barbati

    Te intrebi ce model ti s-ar potrivi cel mai bine? Nici o problema, iti oferim o gama diversa de tenisi Calvin Klein, care sa se plieze pe gusturile tale. Colectia noastra se intinde de la tenisi simpli fara sistem de inchidere pana la adidasi cu siret in diferite modele, potriviti pentru orice ocazii. Iti punem la dispozitie adidasi Calvin Klein cu design clasic, dar poti alege si din cei de tip “peste glezna”, care se bucura de o crestere in popularitate fabuloasa in ultimul timp. Deasemenea, in meniul din stanga paginii vei putea selecta culoarea dorita pentru a-ti completa garderoba intr-un mod ideal.

    Adidasi Calvin Klein barbati

    Cu adidsii Calvin Klein poti foarte usor sa adaugi tinutei tale un plus de clasa si stil. Atletici si totusi placuti, fiecare pereche de adidasi Calvin Klein barbati are potentialul incltamintei perfecte din copilarie, de care nu te mai puteai desparti. Profita de stilul casual si totusi la moda al tenisilor Calvin Klein acum – comanda orice pereche de incaltamine iar noi o vom livra gratuit pentru tine!

    Rating pentru categoria Pantofi sport Calvin Klein barbati : 4.94/ 5 (99 voturi)
    Recenzii Pantofi sport Calvin Klein
    24 mar 2024, 02:12 Dolce & Gabbana DOLCE & GABBANA PORTOFINO SNEAKERS
    Nota 5/5
    5 stele
    16 mar 2024, 17:20 DSQUARED2 DSQUARED2 BUBBLE MULTICOLOR SNEAKER
    Nota 5/5
    foarte buni
    Sunt frumoși